Oj, nya läsare... Hej! :D

ja, vill bara välkomna alla nya läsare som hittat hit. hoppas ni känner för att stanna. :) vore trevligt. hihi.
så här högt läsarantal har jag nog aldrig haft förut tror jag... det är inte många precis, men ändå. :)

så, hej gott folk! :)

nej, nu ska jag faktiskt sova. gonatt. <3

Tack alla som hjälper till! :D

har kommit upp i 2200 poäng på den där resetävlingen nu. det går rätt snabbt framåt, och mycket på grund av ER hjälp, så det är jag tacksam över. :)
om det är fler som vill hjälpa är det jättesnällt. och både jag och ni tjänar poäng om ni går med i tävlingen själva också.
för er som går med i tävlingen säger jag lycka till! och bara att säga till om ni vill att jag ska klicka in mig på er sida och ge er fler poäng. ;)

här är tävlingslänken igen, för er som inte sett den: http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/8992 

kram på er, och gonatt! <3


Sova snart.

Tja.
nu ska jag sova snart, har gjort mig i ordning och så, och nu ska jag bara kolla lite grejer på datrn innan jag ska krypa in under täcket och sova sött. :) lääänge.
har lite ont i huvudet, tror det beror lite på vaccinationen. förra gången mådde vi alla också lite dåligt efteråt, och den hr gången fick jag ont i huvudet direkt efter jag fått vaccinationen. men det gör inte såå mycket, med tanke på att efter den här vaccinationen har man ju skydd mot TBE resten av livet. :) och det känns skönt. (min styvpappa fick det ju förra sommaren, och det var inte roligt för varken honom eller ågon annan av oss i familjen...)
har kollat på "Taxi 3". jag har inte sett ettan eller tvåan, men den var rätt rolig. fransk film... gillar inte filmer på andra språk än svenska och engelska egentligen, eftersom när det är på svenska eller engelska behöver jag inte läsa subtitles:en (kommer inte påvad fan det heter på svenska just nu). men när det är på ett språk jag inte kan måste jag ju det.... haha, lat, jag vet. men det har liksom blivit en vana att man inte behöver anstränga sig lika mkt för att förstå. :P men det funkade rätt bra ändå. :D hehe.

men som sagt. sova. :) trött och ont i huvudet.

skriver mer imorn.
kram på er <3

Lite extra tävling... :P

Jag är med och tävlar om presentkort på 600 kr hos SF Bio på Josefines blogg http://www.alltforforaldrar.se/prinsessan/  

NI KAN VINNA RESPENGAR!!! :D

klicka på den här länken: http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/8992 så hjälper ni mig att få fler poäng, och så kan ni även själva gå med i tävlingen. snälla, för att hjälpa mig måste ni endast klicka på länken en enda gång!
ÄLSKAR ER OM NI GÖR DET! :D


The glove compartment is inaccurately named, and everybody knows it...

Tja. :)
har varit nere vid sjön och tzoolat lite nu, bara liiite, och böjade läsa liiite i en bok...
sen cyklade vi upp och köpte varsin glass, åt dem, och sen cyklade jag hem innan de andra. (storasyster cyklade hem innan mig).
satte mig vid datorn och beställde 2 böcker från internet. det är så sjukt mkt billigare än i affären. och det är mysigt att ha böcker att läsa på sommaren, det är typ den enda tiden jag läser. när man ligger på stranden och chillar tex, så har man en bok att läsa. annars läser jag ingenting typ... :P om jag inte måste.
nu ska jag göra nånting... nånting oviktigt och obetydligt och ointressant. vet inte riktigt vad ännu, men det får vi se. :P hihi. känner för att glo på nåt, ´så jag ska sätta på tv:n. :D hehe. och så kom jag på att jag fortfarande har kvar godis från igår. så det kan jag smaska i mig också... mysigt. :)

jaja, skriver mer senare.
Och btw, till alla er därute som klagar på värmen, och som jag vet har suttit och klagat på den icke-värme som existerat så länge nu; SLUTA KLAGA!
jag klagar nästan alltid på att det är för kallt, eller för varmt, och nu när jag har suttit här och klagat i flera år har jag insett en sak. om man går hela den långa hösten och vintern och längtar efter sommaren, borde man faktiskt uppskatta den mer när den kommer. de flesta av oss blir liksom aldrig riktigt nöjda, och hur kul är det att bara gå runt och inte vara nöjd hela tiden?
nej precis, inte speciellt kul. så jag har bestämt mig för att hur mycket det än känns som jag ska brinna upp i sommar, ska jag ALDRIG riktigt klaga på att det är FÖR varmt. för det var ju den här värmen vi alla längtade så mycket efter under vintern.
ÄLSKAR VÄDRET JUST NU! <3

kraam på er! <3

Tzooolaaa!

tza! :P
idag blev jag väckt vid typ... 10. gick upp, åt en köttbullemacka, och sen kom syster hit. vi skulle gå ner till sjön och soola, men de blev lite ändringar, vi var tvungna att åka och vaccinera oss först. så det har vi gjort nu, kom nyss hem och ska äta lite mat, och SEN ska vi gå ner till sjön och tzooolaaa! :D hehe.

det blev inte så mkt filmkollande igår. vääldigt dålig kvalitet på filmen, och den hackade massor, så jag orkade inte hålla på. gick och la mig istället. :P ska nog kolla klart på den ikväll kanske.. 

nu ska jag som tzagt eeeta. maat. 

kraaam <3 

Chill!

tjenare folk!
nu har jag fått mitt godis, och nu ska jag kolla på step up på laptopen. har sett den förut och den är grym, ÄLSKAR dansfilmer, och channing tatum gör det ju inte värre precis. ;P hehe...
så. nu blire chill för hela slanten!

peace! <3

Fredag.

tja.
dagen har varit... rätt seg för det mesta, och lite för o-seg ibland... :P
började med typ en halvtimmes svenskalektion. vi gjorde några få små skitövningar, och sen fick vi gå...
sen väntade vi i typ en halvtimme på estetisk orientering... och den lektionen varade väl i kanske 5 minuter fick bara ta tillbaka våra arbeten och så...
sen fick jag och A vänta i tusen år innan nästa lektion började.
vi blev hungriga vid typ 10, och gick och köpte en kebabtallrik att dela på. sen tog vi med den till lumaparken och satte oss och åt där i hettan. gottigt var det.
sen hade vi fleeera timmar kvar att döda, så vi la oss ner i gräset på kullen i lumaparken och solade och lyssnade på musik. somnade nästan.
det var sjuuukt hett ute. man brann nästan upp. :P
låg där i typ... 2 timmar kanske, och sen gick vi och köpte varsin glass. :) jag köpte magnum strawberry white. sååå goood! :D
sen gick vi till skolan och satte oss i skuggan ett tag, åt våra glassar, gick in och drack lite vatten, och sen gick vi ut i solen igen. ett tag....
sen började practical art, och vi hade betygsamtal. jag kommer få VG+ i hela kursen totalt. fick MVG på tatueringsarbetet. känns helt okej. bara lite irriterande att jag inte gjordel lite bättre ifrån mig på de andra momenten tidigare... för om jag fått VG+ i de andra momenten skulle jag nog fått MVG i hela kursen... men aja.
när vi snackat betyg och skrivit utvärdering av kursen (gud vad man börjar hata de där jävla utvärderingarna nu) fick vi gå hem.
när jag kom hem tog jag det chill i typ 10 minuter, sen åkte jag och lillasyster in till stan och växlade mina pengar, sen var det meningen att vi skulle shoppa, men jag hittade ingenting. :/ irriterande. lillasyster hittade några grejer dock.
ska nog åka till farsta nån dag i helgen, och hitta ett par ballerinaskor eller sandaler... har ju inga riktiga sommarskor... utan klack då. :P
nu ska jag... öhm. göra nånting. :D får se. borde kanske äta middag...
var ju rätt länge sen jag åt mat...
skriver mer senare.
kram <3

Sovatid ffs!

tzenare....
nu borde jag sova.
så det ska jag faktiskt göra. för en gångs skull. :P
GONATT!
önska mig trevliga drömmar. det behöver jag. :)

kram på er!
sov gott. <3 

Sommarlov och nostalgi...

Ja. det slår mig lite då och då. att det faktiskt ÄR sommarlov riktigt snart!
det är bara imorgon, och sen måndag som är "riktiga" skoldagar kvar, sen på tisdag är det idrottsdag typ.. och onsdag är vi tydligen lediga. sen är det ju skolavslutning på torsdag.
känns asnajs, men ändå helt sjukt...
efter det här året är det liksom bara ETT år kvar av gymnasiet, och med tanke på hur jävla snabbt tiden gått nu, och med tanke på att det bara känns som tiden går fortare ju äldre man blir kommer nog det året bli väldigt kort, och vara över snabbare än man tror.
det känns liksom så konstigt...
jag har ju gått i samma grundskola hela mitt liv, tills det att jag började gymnasiet, och nu går man liksom bara 3 år, 3 ynka små år i jämförelse med de 10 år jag gått i samma skola tidigare.
nu har man liksom vant sig vid att vara omkring alla dessa sköna människor, och de har liksom blivit en del av ens vardag... även om jag inte umgås med så många av dem på fritiden kommer man ju fortfarande sakna dem.
okej, nu är jag väl lite tidig med sånt här babbel, jag menar, vi har ju ändå ett år kvar tillsammans. :P men ändå...
jag antar att jag är rätt konservativ när det gäller sånt här...
i grundskolan umgicks jag ju med de i min klass, och nu har jag inte så bra kontakt med någon av dem. och nu umgås jag ju med folk från min klass nu...
men de flesta människorna man umgås med kommer man väl antagligen inte ha så mycket kontakt med när skolan slutat, och det känns lite sorgligt på nåt sätt... jag vet ju att det är vissa som jag kommer att ungås med efter gymnasiet också, men sedan finns det ju folk som jag är nästan helt säker på att de kommer mer eller mindre försvinna ur mitt liv när skolan är slut... och ja... det känns liksom konstigt.
nej... nu ska jag lägga av. haha.
Jag är, även om det inte verkar så, GLAD över att det är sommarlov snart. tror att det kommer bli asnajs. :) kommer ha lägenheten för mig själv i 10 dagar (ja, om inte syster flyttar in ett tag medan de är borta vilket hon antagligen kommer göra, men de e najs ändå. :P). och så ska jag och bajb resa iväg till fjärran länder... hehe, eller nåt sånt. :P det blir danmark typ,  men det blir askul ändå! :D
och så känns det också asbra att det faktiskt bara är ett år kvar av skolan.
tänk, om ett år från nu tar jag studenten. om mindre än ett halvår är jag 18.
jag växer upp... herregud vad tiden går snabbt...

haha, nu låter jag mer som en nostalgisk mamma som pratar om sin dotter, när jag pratar om mig själv... :P

Sammanfattningsvis: det ska bli asskönt med sommarlov fast det kommer kännas konstigt. och jag kommer sakna alla sköna människor i klassen när vi väl slutar skolan helt och hållet. kommer sakna att sitta och asgarva åt grabbarna som ALLTID har nåt för sig...

nej. nu ska jag sluta tänka på framtiden och fokusera på nuet.
just nu... borde jag gå och lägga mig snart. och imorn borde jag vakna i tid. haha. :D

Duude, I am so totally exhausted...

Tja.
jag är trött. väldigt trött.
syrran kom ju hit. vi åt god mat (alldeles fööör mycket allihop) och sen jodgubbar med grädde och socker (galet gott det med). sen satt vi och skrattade ett tag, och sen gick vi ut på promenad nästan allihopa tillsammans. (jag, mamma, storasyster, lillasyster, lillebror och bobo). vi gick ner till sjön och lät bobo bada lite, sen gick vi upp till golfklubben och köpte lite glass som vi satt och åt, och sedan gick/cyklade vi vidare hemåt. jättetrevligt verkligen. :) så skönt väder nu ju!
dessutom är det asnajs att inte ha några läxor längre... :D
när vi kom hem sen satte vi oss ner ett tag, och då kände vi alla hur jävla utmattade vi var. haha, vi satte oss i soffan, och alla var nära på att somna. :P sjukt.
sen gick syrran hem, och jag kollade på so you think you can dance. hela finalen hade redan varit typ, men jag såg vem som vann iaf.
nu ska jag snart kolla på inspelade vänner, och sen kanske fler inspelade program...
men det vore kanske lite smart att gå och lägga sig i rimlig tid ikväll... typ nån gång innan klockan 3 iaf. :P haha.
meen... skriver mer senare antagligen. :)

kram på er <3

Torsdag.

tja.
idag vaknade jag typ 10 minuter innan jag skulle gå hemifrån... hann dock till skolan i tid iaf... :P
hade foto. lektionen blev inte som det var tänkt från början. istället för att redovisa våra porträtt så avslutade vi en där tävlingen vi gjorde för läääänge sen. och jag vann! :D 2 kexchoklad, bara miiina. fast bajb fick smaka lite också. :)
sen orkade vi inte vänta på våra andra lektioner, eftersom vi ändå redan hade haft betygssamtal i de ämnena och inte hade nåt kvar att göra, så vi stack. och jag åkte hem.
väl hemma chillade jag lite. spelade simspsons och krejjer... och så ringde sheila. :) vi snackade ett tag, och sen var hon tvungen att sticka. 
sedan skrev jag ett brev till min pappa, och jag och lillasyster cyklade ner till cewntrum och köpte jordgubbar och lite annat stuff. gaalet dyra jordgubbar, svenska dårå, 40 kronor asken! och vi köpte 2... hehe. DYRT!
postade mitt brev, och sen åkte vi hem igen. 
har suttit och skrivit i lite grejer i min almenacka, typ när jag ska vara hemma själv och så... :)
om en timme ungeär ´kommer storstrumpa hit och äter med oss. trävligt. 
och den här gången SKA vi faan wii:a också. har ju tänkt banka skiten ur varandra flera veckor i rad nu, men aldrig gjort det... nu är det dags.... :P

jaja... skriver mer senare. kraam <3 

Okej... nu fan går jag och lägger mig.

har redovisning/bildanalys imorgon bitti på fotolektionen, så jag måste verkligen sova nu. så det tänker jag göra...
tänkte bara säga det. :P haha...

gonatt... igen. :D

<3

Ska man sova eller?

A tja.
är inte trött... inte så konstigt med tanke på att jag redan sovit ikväll. :P
men jag ska nog gå och lägga mig snart iaf, eftersom jag måste upp tidigt imorn... och om jag inte sover snart kommer jag gå hela dagen imorgon och vara astrött också... :/ och det är inte så najs....

haha, sitter och kollar på klipp på "a shot at love with tila tequila" såg nån reklam på msn, och sen satte jag på ett klipp, och nu har jag kollat på typ... 6 stycken kanske. haha. det är rätt roligt ju... :P

men sova... snart. vi får se. :)

skriver mer imorn.
gonatt på er! sov gott.

kram <3

Tjenare.

tja...
vet inte riktigt VAD jag ska skriva... bara kände för det... :P
öhum...
idag fick vi veta betyg i bild, form och design. jag kommer få VG i både bild och form, ett svagt i bild och ett starkt i form, men det syns ju inte på pappret... :P och sen kommer jag få MVG i design tillslut. skönt. :)
idag fick vi även ta hem alla grejer vi hade kvar på hagagatan (där vi har våra bild/form/design-lektioner). vi ska ju få nya lokaler nu till hösten, så allt skulle bort. och så städade vi också...

jaa... öh.
kanske inte ska skriva när jag inte har nåt att skriva om...

kram <3

Haha, GOD MORGON Världen!

Tja. jag vaknade nyss.... ööh.
det är så att jag var astrött när jag kom hem. sen åt jag lite mat och lite jordgubbar och grädde.och så lade jag mig i sängen en stund för att kolla på tv och vila... sen kände jag att jag började bli lite trött så jag lyckades stänga av tv:n precis innan jag somnade, som var kanske lite innan 6. och nu vaknade jag av ingenting, trodde att det var morgon och att jag skulle till skolan, letar i sängen efter min mobil för att se var klockan var och hitta fjärrkontrollen där istället (som jag vanligtvis inte brukr låta ligga i sängen när jag sover...). så då kommer jag ihåg vad som hänt. och precis då hör jg mobilen ringa. haha. det var min storasyster, väldigt najs tajming där asså.
hon undrade om hon kunde komma över hit imorn för att hon saknade oss så mycket, så skrattade vi lite åt hur knäpp jag var och kom överens om en tid hon skulle komma, och sen la vi på.
blää... nu går folk här hemma och lägger sig liksom, och jag har nyss vaknat. kommer ju inte kunna sova på lääänge...
jaha... nu ska jag kolla lite på det som är kvar av pussycat dolls och sen ska jag väl... vänta på att bli trött igen. :P

skriver mer senare. kram <3

Tetris! :D

haha... har suttit här och spelat tetris och kollat lite halvt på tv i... några timmar... :P
tetris är ju askul ju. älskar klassiker. :)
hehe... öhm... var dock tvungen att stänga ner det, eftersom jag känner mig rätt trött. 

imorn ska vi typ... ha betygssamtal och ta hem alla våra arbeten i bild och form, samt ha redovisning av den sista uppgiften i design. får verkligen hoppas att de gillar den... så att jag får mitt MVG där också. annars blir jag lite sur. 
grejen är att våra lärare (eller en specifikt) är biatches. bara för att vi struntade i EN designlektion, börade de typ hata oss, och vi är ändå vad man kan kalla för praktelever annars. så förra gången snackade de med oss, och sa att, jaa, men ni har ju "tappat fokus" lite, så ni måste verkligen göra bra ifrån er på den sista uppgiften för att få MVG. BARA för att vi var borta en enda gång. irriterande. 

jaja... får se hur det går.

går nog och lägger mig snart... 
gonatt. 
kraam <3  

Tisdag

tja.
dagen har varit najs. och solig. :)
vaknade tidigt, gick upp, åt frukost och åkte och träffade A. så gick vi tillsammans till eriksdalsbadet.
där träffade vi de få från klassen som kommit till lektionen, och vår lärare. vi var 6 stycken som badade. :P Jag, A, J, Clara, Kurtan och Niklas. vi fick rädda varandra och en tung, hård jävla docka från att drunkna. :P det var jobbigt med dockan, för man var tvungen att sima under vattnet till botten och dra upp dockan och sen simma med den till andra sidan bassängen.
sen fick vi lite tid till att åka rutschkana och bubbla bubbelpool. :D hihi. jag åkte lite kana, bubblade lite, och åkte lite mer kana. sen gick vi tillbaka till skolan.
hade matte, och fick till min förvåning reda på att jag fått VG på omprovet jag gjorde. jag var osäker på om jag ens skulle få G, så det var en vääldigt bra överraskning. :) vikarien, eller, vår nuvarande lärare då, var snäll och gav mig ett VG-poäng för att ha tänkt rätt, och visat det, och den poängen gjorde så att jag passerade gränsen för VG. asnajs. :)
vi fick gå tidigare från lektionen, och satte oss och åt lunch utomhus. jag köpte världens kladdigaste macka, men den är asgod. kyckling och curry, och en massa grönsaker. :D moooms.
satt och snackade gamla minnen ett tag, och sen gick vi och satte oss i gräset med grabbarna. så kom vår lärare, och då gick jag och A in för att ha betygssamtal.
Jag blev glad. fick VG+ på slutuppgiften i Contemporary, och MVG i hela kursen. :)
när vi haft samtal fick vi gå.

åkte hem, och hjälpte mamma att bära ner den gamla soffan i soprummet. sen la jag mig på balkongen och solade rätt länge. jätteskönt. men jag ser typ ingen skillnad på min hud efteråt... :/ blää.

sen var jag tvungen att gå ut med hunden, och kom in för ett tag sen.

nu ska jag kolla på vänner snart. :)

skriver mer senare. kraam <3

Sova, snart. :)

tja.
tänkte gå och lägga mig snart faktist. har inga planer på att stanna uppe til klockan 5 inatt igen... :P
ska bara prova lite bikinis och sen... sova. :)

så, gonatt på er! sov gott. 

kraam <3 

Jag vill shoppa som fan!

men jag har inte tillräckligt mycket pengar...
dock tror jag att jag skulle kunna shoppa liite... fick 100 dollar av pappa för några dagar sen. men just nu är ju 100 dollar typ 0 kronor. :/ eller, ja okej, 0+590 ungefär... :P
men ändå. lite pengar har jag. och jag VILL shoppa.
jag skulle vilja ha typ 100 000 kronor så jag kunde shoppa loss en dag, sen skulle det räcka för mig, och jag skulle vara nöjd.
det handlar ju inte bara om att ha en massa kläder, utan själva shoppandet är ju en sak i sig... trevligt. :)men klädernas är ju det man är ute efter oftast. haha.

men uh... nu ska jag... chilla ett tag. sen gå och lägga mig i tid.
ska åka och bada imorn på gympan, alltså mitt på morgonen... höhö.
lite kul, har aldrig sett någon i klassen i badkläder (haha, badkläder?) förut... så det blir lite spännande. haha. fast det kommer säkert inte vara så många där. är väl många som bara skiter i det, antar jag...

skriver och säger gonatt sen. :)

kraam <3

Pissa med packning-crew på utflykt.

tja.
idag vaknade jag vid 12 (somnade ju vid 5... hehe).
gjorde mig i ordning och åkte till skolan.
hade engelska, fick reda på betyg. jag fick MVG. men sen blev jag sur på min lärare, inte på grund av mina egna betyg, eller, jo lite... vi tyckte att det var orättvist att jag fick MVG och inte mina vänner när de gjort nästan lika bra ifrån sig som mig, och bättre på vissa uppgifter. så v tog ett snack med honom, och det gjorde att jag fick sänkt betyg på en uppgift. men det kändes ändå bra, jag förtjänade inte ett NVG på just den uppgiften. betyget som helhet hade jag ju fortfarande kvar. :)
sen väntade vi hur länge som helst... och sen äntligen började vår kultur och idéhistorialektion. vi lämnade in våra tidslinjer (de få av oss som var där) och sen skrev vi utvärdering av kursen och hade betygsamtal.
hon sa att det lutade åt ett MVG, och om tidslinjen var bra skulle jag få MVG i hela kursen. :D klaaad.
sen åkte jag och A hem till henne och hämtade en vovve, och sen åkte vi hem till mig. sen åt jag lite snabbt, och sen gick vi ner till sjön och badade vovvar och ben. :) trevligt.
blötte ner mina leggings. haha. :P
sen gick vi hem igen, och torkade vovvar, och sen åkte A hem med sin vovveplutt.

nu sitter jag och kollar på simpsons, och har inga läxor. känns skönt men konstigt. :P

OJ! en gäspning...

shiet. jag gäspade nyss. kanske ett tecken på att jag nu skulle kunna somna om jag la mig ner och försökte.
så jag ska nog försöka.
är ju faktiskt inte 10 längre och kämpar för att kunna vara vaken hela natten. haha.
skulle ju kunna om jag ville, lätt, haha, men det är inte så smart. med tanke på att jag faktiskt HAR skola imorn, även om jag börjar aningen senare än vanligt...
så sova. ja.
fast nu är det så pass ljust ute att det nog kommer bli ganska svårt. haha.
oj, nu kom en gäsp till. en stor en.
sockerchocken har nog lagt sig. haha.
så, sova.
natten har varit trevlig, och jag hoppas ni har haft lika kul som jag (har jag haft KUL?) haha.
något måste ni väl fått ut av att läsa mina konstiga inlägg?
kanske inte iofs...
men vem bryr sig? :D

nej. sova hette det ja. sånt är jag bra på. oftast.

gäääsp.

gonatt! eller, god morgon? det beror nog på vem man pratar med.

hörs imorn. kraaaam <3

Det är f*cking ljust ute ju!

haha. kollade ut genom fönstret och såg ljus.
 
image319

jag undrar om jag någonsin kommer somna inatt... humm. vi får se.
jag tycker ändå jag borde vara lite trött, för socker har ju bara en tillfällig verkan, och efter en liten stund brukar man ju bli trött som fan igen. men jag är inte trött som fan, och har inte varit det något alls under hela den här dagen faktist. vilket också är väldigt konstigt eftersom jag oftast alltid är trött. 

KAAAALET. bara så ni vet liksom... 

haha, kul för er som läser det här imorgon. (eller, ja, idag då...) haha, flera inlägg på raken om helt knäppa saker och om att jag inte kan sova. 

men öhh... vill komma på nåt kul att göra. lite svårt med tanke på omständigheterna, men ändå... haha. 

får se om jag kommer på nåt bra. 
i vilket fall som helst skriver jag nog mer här om en stund igen... :P

peace out.    

Haha, Jag och Syster sa: "w00t?"

Haha, har ni någonsin hört talas om smartcig?
det är i alla fall tydligen någon slags batteridriven cigarette, som innehåller nikotin, fast det är inte riktiga cigaretter, kommer ingen riktig rök, ingen risk för cancer, osv, osv...
hörde om det på nåt reklar på radio idag, och min syrra sa att jag skulle gå in på hemsida för att kolla vad det var. så vi gick in på den: http://www.smartcig.se/ och kollade. haha... så jävla sjukt. vi satt där i typ flera minuter och försökte förstå vad i helvete det var för nåt. man kan liksom testa att köpa ett abbonnemang för 90 dagar, eller nåt sånt skit... Jag fattar fortfarande inte riktigt. helt sjukt. 

om ni vill kan ni ju prova, haha. jag röker ju inte, så för mig spelar det ju ingen roll... men öh... haha. kul iaf. och knasigt. 

som sagt, jag ör pigg och kan inte sova. så jag kommer nog droppa in här titt som tätt, om jag hittar nåt intressant att skriva om. 

det börjar bli ljust ute nu btw. för er som inte visste det redan. :P

 

Haha, Jag är JÄTTEPIGG! :D

Tja folk! vet ni vad? jag är aspigg. jag fattar inte varför. haha. eller jo, kanske lite... jag har ju typ ätit... väldigt mycket socker idag, hela dagen. min hela dag har bestått mestadels utav socker, i olika former och storlekar. hehe...
dessutom sov jag rätt så länge, eller egentligen kanske inte så länge jämfört med hur länge jag sov igår... :P
Men, guess what?! jag är klar med det jävla arbetet nu! tidslinjen äro färdig. den blev rätt så snygg om ni frågar mig...
och vet ni en till sak? fåglarna kvittrar utanför köksfönstret. sött va? det låter sådär morgonhärligt, vilket är lite konstigt eftersom jag inte ens gått och lagt mig än. sover ni? om ni gör det är det kanske lite svårt att svara på den frågan... haha.

jag är lugnt flummig och jättepigg och hoppig på samma gång, fast jag hoppar inte. om jag hoppade skulle nog alla andra vakna, och det skulle ju inte vara särskilt lyckat... haha. 

nej, nu sk jag sova, tänkte jag nästan säga... men sova kan jag ju inte. jag är ju pigg ju. vad ska jag göra då? vet inte...

får väl se... men jag tror att om jag ska vara vaken mer får jag förflytta mig till mitt eget rum... så jag inte väcker mamma som sover i rummet brevid köket. inte smart. 

men... skriver antagligen mer snart. eller senare. eller aldrig. 

kram på er! <3 :D 

Hela huset sover utom jag...

tja. nu vet jag ju inte riktigt om det är helt sant... att hela huset sover. men det känns som det iaf. hela lägenheten sover iaf, förutom jag då, resen av huset känns också ganska dött... humm...

är inte ens trött. håller på med min jävla tidslinje, börjar få lite pli på den nu tror jag... ska bara fylla i allt och klistra på allt sen är jag klar... men... det kommer nog ta ett tag det med. :/

aja, jag är ju inte trött iaf. :P

I'll let you know how it goes.

Byees! <3

Jag ska fan DÖDA alla jävla epoker!

om jag nu lyckas med det tills imorn återstår att se... jag vet inte ens om dert är fysiskt möjligt att döda en viss tid, som redan varit... humm. får fundera mer på det. :P

jag sitter här och pluggar... orkar inte. som tur är gick jag och la mig rätt sent igår och gick upp rätt sent imorse, så jag tror jag kan hålla mig vaken några timmar till. det behöver jag, om jag nu ska hinna klart med den jävla tidslinjen... linjen är numera ett timglas. ja... vi får se hur det går med det där. 

aja... måste nog fortsätta nu.

kom bara att tänka på en sak, hur oförståeligt lika jag och min storasyster är ibland. visst, vi är jävligt olika på många sätt, hon är översocial och har övertalningsförmåga, inte jag, m.m. men ändå är vi lika i sättet på nåt konstigt sätt. vi kan båda vara lika flummiga, och sitter och har catfights på facebook och asgarvar åt det vi skriver till varandra, har samma humor, och kan göra likadana saker ibland. t.ex. idag när hon var här, berättade jag att jag organiserat mina kläder igårkväll, och då visar det sig att hon gjort samma sak (och jag lovar, varken jag eller hon organiserar våra kläder särskilt ofta) och sen sa jag: "fast egentligen hade jag inte tid med det, för jag skulle ha pluggat" och då säger hon "det skulle jag också ha gjort" sen börjar vi skratta. haha. (höhö) :P lite kul faktiskt. och att vi är lika flummiga är ett mysterium (jag verkar gilla ordet mysterium just idag verkar det som...) för vi har inte samma pappa, och vår mamma förstår nästan aldrig sig på oss när vi sitter där och asflabbar åt nåt som för oss är ganska självklart att det är värt att asflabba åt. så det har inte med gener att göra. det är typ bara vi två som är såna extrema flumm-gubbar i vår familj... verkar det som hittills iaf. det brukar oftast vara vi som sitter och gråter av skratt under något tillfälle när familjen är samlad, och vi lyckas inte ofta få med oss resterande familj... fast det kanske är för att vi inte är inställda på att de ska förstå. humm... ja... nu ska jag sluta fundera över min och min stora strumpas flummighet och återgå till arbetet.. har MYCKET kvar att göra... så... 

skriver mer senare. 

kraam <3  

Najs dag hittills. :)

tja! :D
idag behövde jag inte gå ut med hunden iaf, för mamma gick ut med honom imorse igen, och jag drömde konstiga drömmar om fester och sånt... kommer inte ihåg så mkt av dem, bara att det var typ... massa fester. haha, typ mitt ute i ingenstans. och massa folk... 
syster ringde precis när jag hade vaknat, och vi bestämde att hon skulle komma hit så snart som möjligt. hon ringde även när hon handlade för att hon fått panik och fick för sig att hon skulle åka till skanstull och köpa blommor till mamma på mors dag. haha. min syster är i princip lika konstig som jag ibland. :P jag vägledde henne rätt iaf och följde med henne in på ica (över telefon då alltså) och vi shoppade lite till baket och kö´pte söta rosor till mamsen. :) hihi.
sen kom hon, och vi bakade, eller ja, jag bakade väl  mest, hon stod där som moraliskt stöd och hällde lite saker då och då. 
haha, bakverket blev en kladdkaka med mockarute-glasyr och frysta jordgubbar, med lite översockrad vispgrädde vid sidan om. det blev sjukt sött och sliskigt, och man mådde typ illa efter en bit, men det var också sjukt gott! :D hehe. ska nog ta en till bit snart... :P
när vi ätit kyckling/fetasallad och vår gottiga efterätt hoppade vi ut genom köksfönstret och satte oss på gräsmattan och pratade och myste ett tag. sen satte jag mig och pluggade lite i köket. se sket jag i det ett tag till och spelade badminton med lillebror och storasyster. sen försvann lillebror in genom fönstret, och jag och storasyster spelade vidare. sen förvann ena halvan av den bra badmintonbollen, och vi letade över typ hela gräsmattan jättelänge, men hittade den inte. fortfarande ett mysterium vart den tog vägen. 
så vi gick in igen, och jag satte mig och pluggade igen. nu har jag tagit en liten paus för att skriva det här och ska fortsätta snart igen. :P tidslinjen ska bli gjord! :)
håller just nu på med upplysningstiden... letar info om konsten och grejer. 

skriver mer senare. kraam <3 

Jag pissar på dom!

haha, bara kände för det. vissa av er kännerb nog igen citatet från idol... andra inte. :P
ja, jag pissar faktiskt på dom. eller nåt sånt. fast dom=den, typ... :P skolan. eller ja, den här upgiften i K&I... ORKAR inte!
sitter/ligger och kollar lite halvt på en thriller på femman... är inte trött, vilket inte är konstigt eftersom jag kom upp vid halv 2 idag... haha. men imorn måste jag nog gå upp tidigare för att gå ut med hunde, så jag borde kanske sova... men jag kan inte.

vill drömma. drömma bra drömmar. men vill inte sova. inte just nu iaf...
eller jo, kanske... snart.

jaja. säger väl gonatt här då. :)
kram <3

Organisering :)

Jag har gjort något väldigt behövligt, men som jag egentligen inte riktigt hade tid med just ikväll... jag har organiserat mina kläder! innan låg de ju lite överallt... de flesta låg nerpressade i mina få, små lådor i den lilla byrån jag har, resten låg i högar i ett skåp, och ibland låg kläder runtom i mitt rum... :P
så jag la ALLA kläder jag hade på min säng, och rensade ut skåpet, och sen organiserade jag...

här är mina kläder på min säng:

image311
en fin liten hög... :P

Såhär såg det ut när jag rensat ur alla lådor och skåpet:

  

Och när jag organiserat dem blev det såhär fint:

image315

  

Jag var doooktig. :) tycker ni inte?

nu ska jag... halvkolla klart på eurovision song contest. som vanligt gick det inte så bra för sverige... men men. äsch. jag bryr mig egentligen inte, men det har liksom blivit som en vana att kolla. det var faktiskt bättre förr. för några år sedan iaf... nu är allt typ skit. haha. men det är lite kul att kolla iaf.
har ju dock inte riktigt kollat på programmet, har bara haft det på, och kollat lite då och då.

skriver mer senare. kraam <3

Skönaste radiokanalen! :D

haha, min moder har hittat typ världens skönaste radiokanal! den är typ helt ny, och heter nåt med Star... haha. men den är askul, för de spelar jätteblandad musik, allt från gamla goda dängor som var populära innan jag ens var född till nutida hits. vissa låtar är ju bara för härliga, som tex. den som är på just nu, summer love tror jag väl att den heter, ni vet, grease-låten. och så "its raining men" och "maneater" (tror den heter så, och INTE Nelly furtados maneater, utan den gamla, "ooh, here she comes, watch out boys, she'll chew you up, ooh, here she comes, she's a maneater") och sen Michael Jacksons "Thriller", asnajs. och så tillslut den där låten med världens bästa rader någonsin skrivna i låthistoren måste jag anta. "Oh I love to love, but my baby just loves to dance" haha. det äger ju ALLT!

jaja. humm... måste plugga mer. men jag kan inte för allt i världen hitta renässansen. hur kan man tappa bort en hel epok? fyfsan vad slarvigt av mig... ett mysterium.

men men... tror nästan jag ska vara o-duktig och sätta på tv:n och kolla om det är eurovision song contest. har ju ingen koll, men läste nånstans att det skulle vara idag... lite kul ju. :P kanske. vi får se.

Haha, juste, ni kanske var intresserade av vart den här grymma radiokanalen låg nånstans? :D 101.9. så ni vet. :)

kraam <3

I wonder how the day will be...

tja.
imorse, eller ja, idag, vaknade jag vid halv 2. haha. :P då hade min styvpappa och lillasyster redan åkt iväg. de ska på bröllopsfest. så ikväll kommer jag vara ensam här med min lillebror, mamma jobbar och så...
vi har hyrt film, Bee Movie, och köpt gottigheter.
så senare blir det chill. men just nu måste jag plugga.
orkar fan inte. men som sagt, måste ju. :/ hinner nog inte plugga så mkt imorn heller, för då kommer storasyster över, och så är det ju mors dag och så, så vi ska baka till mamma och ha trevligt.
kanske hinner lite imorn kväll dock, förhoppningsvis, eftersom jag antagligen inte kommer bli klar idag.
 Jag hatar att behöva plugga på helgerna. vill ju göra roliga saker, eller bara ta det lugnt. komma bort från skolan lite när man ändå är ledig, men nej. de ger oss ingen fritid. inte snällt.

idag känns som en sån dag som skulle kunna bli jobbig. att jag bara sitter i mitt rum  hela dagen, och helt plötsligt är det kväll, och då känner man sig så konstig för att man inte riktigt sett solljuset så man bara mår dåligt... (haha, kanske bara jag som har såna dagar, vet inte... :P)
men förhoppningsvis blir det inte så.

jaja... ska väl sätta igång då.

skriver mer senare.

kram <3

It's brainless to assume that making changes to your window's view will give a new perspective...

Här har ni lite mer Death cab. naajs musik. :)

 

 


 


sista är ju ingem musikvideo precis, bara nåt bildspel nån satt ihop. men just den låten är en av mina absoluta favoriter just nu, så den var tvungen att vara med :)

Uttråkad... eller nåt sånt.

tja. sitter här i sängen och chillar. men inte najs-chillar. jag tråk-chillar. haha.
har typ suttit här hela kvällen. och spelat spel med mina syskon och gjort allmänt oviktiga saker.
försökte sätta mig med tidslinjen ett tag förut, men orkade verkligen inte.
så jag sket i det.
oc nu sitter jag här, på sa´mma plats som jag suttit på typ... flera timmar på raken, och bara ätit godis och glott på tv, samtidigt som jag haft laptopen i knät mesta delen av tiden...
det är "next" på mtv. jag kollar lite halvt. registrear typ ingenting som händer, men vem bryr sig. det är ju inte bra precis. :P
öööhum.
jag tror... att jag ska göra ingenting ett tag till. sen borde jag kanske sova.
usch. mina helger har varit jättetråkiga några veckor nu... har pluggat hela tiden. blä. orkar FAN inte plugga mer. detta tar död på mig. just nu har  vi visserligen inte så mycket kvar att göra, men det är just tidslinjen jag oroar mig för. den ska ju vara klar på måndag (eller tisdag, enligt J iaf...), och det betyder att jag måste göra den i helgen. vilket jag inte orkar. 
men jag har inget val. HELVETE.
jag vill ju bara chilla, eller GÖRA saker, roliga saker... inte plugga. USCH!!!

jaja... ska se till att vara en duktig flicka iaf... kan ju inte fucka upp mkina betyg NU, det skulle vara jättekorkat. bara att rida ut stormen, om snart är över. förhoppningsvis. 

jag kan inte fatta att det snart är sommarlov. så jävla underbart!

hoppas ni får en trevlig helg iaf! kraaam <3 

Fredag

tja. kom ganska nyligen hem från skolan.
hade ju ingen svenska imorse, så jag sov länge, och sen kom jag försent till estetisk orientering. haha, vår lärare hade typ varit skitsur, för det hade bara varit 2 st där från början, sen kom jag och några till... :P
vi hade betygsnack. jag får MVG! :D typ alla fick det, eller många iaf. hehe... knaslärare. men bra. :D
sen satte jag och A oss och chillade och åt lite mackor och en stång... :) och kollade igenom våra arbeten. med en timma kvar till lektionen började kom vi på att vi kunde framkalla bilder. så vi gick och hämtade alla grejer och gick in i labbet och framkallade.
sen lämnade vi allt för att komma tillbaka senare och fortsätta, och hade practical art. redovisade våra arbeten, gick bra. sen gick vi in i labbet igen och fortsatte framkalla. :) fick 6 st bilder på min lillasyster jag blev nöjd med. men vet inte om jag ska använda alla. får se. :)

nu ska jag ut med hunden snart. sen måste jag nog börja med min tidslinje. bajs. orkar ite. men måste. :/

aja. skriver mer senare.
kram <3

ÄNTLIGEN KLAR! WOHOOO!!!

tja! har nyss gjort klart mitt arbete i practical art, det där jag babblat så mkt om, det om yrket som tatuerare. har satt ihop mitt kompendium nu, allt är kirrat och klart att redovisas... :)

blev jäkligt snyggt tycker jag. satt ch ritade massa krusiduller över hela boken typ... :P jobbigt, men det gav ett snyggare helhetsresultat. :D

nu ska jag chilla lite framför laptopen ett tag, sen ska jag sova.

imorn har vi ingen svenska på morgonen, så jag får sova lite längre. :)

gonatt på er! kraam <3

Torsdag. aj huvud.

hej. idag har varit.. seg... väldigt.
skulle ha börjat dagen med att framkalla våra bilder på fotolektionen, men då hade de inte lyckats fixa våra negativ i tid, och de var på väg till skolan, så vi kunde ju inte göra nåt. så det blev ändrade planer igen. vi satt och åt bullar och kakor och drack saft och te under en liten del av lektionen, satt och väntade typ halva lektionen, och den andra halvan rättade vi våra prov tillsammans...
sen gick jag och A till Max och väntade på J i en halvtimma, för hon försovit sig igen... som vanligt. :P
hon kom, vi stod i kö aslänge, sen åt vi.
sen gick A till frissan och jag och J gick och framkallade kontaktkartor och några testremsor, men hann inte så mkt, och kom försent till naturkunskapslektionen, där vi hade växxttest, skulle bara kolla på 9 olika löv och skriva ner vad de hette... typ.
sen åkte jag hem, och nu sitter jag här... ska väl kanske ta nåt att äta snart... eller nåt sånt. vet inte. jag har ont i huvudet. men har tagit värktablett, så förhoppningsvis går det över snart. det måste det om jag ska kunna göra klart tatueringsarbetet...

ja... skriver mer senare antar jag.
kram <3

Onsdag. tröööött!

hej. jag är trött. jag är väldigt trött.

dagen har varit konstig. eller, ja,  lite konstig.
hade sovmorgon till klockan 2. gick upp vid 10, åt frukost, gjorde mig i ordning och gick ut med hunden. sen satt jag och mamma och kollade på garderober och hyllor på blocket. jag vill ha en jävla garderob! mina lådor är överfyllda med kläder, och när man drar ut en låda dras alla andra lådor ut också... inte najs.
när vi suttit där i typ nån timme eller så märkte jag att jag skulle gå. skrev ut några färgprover till designen, och sen stack jag.

hade design, och satt och skissade, målade och skrev... och klistrade saker på papper. sen var skoldagen helt plötsligt slut, och bara för att vi hade varit på designen och sedan åkt hem vid normal tid kändes det som om vi hade varit där hela dagen och jobbat arslet av oss. vliket inte riktigt var sant.

åkte tunnelbana hem. fullpackat. tills alla, inklusive A, gick av i gullmars. sen fick jag en sittplats.

åkte hem. väntade på att en stor strumpa skulle dyka upp. vi åt, goot maat. :) sen åt vi goot glass... och massa strössel. sen gick jag ut med vovve.

satt och konverserade ett tag, sen skulle syster gå, och jag satte mig och jobbade på tatueringarbetet. är i princip klar. det enda jag måste göra imorn är att rita några fler tatueringar, och smycka min bok lite... skriva fin rubrik och sånt skit. :D

nu är jag... TRÖTT. som in i helvete. vet inte hur många timmar jag suttit här med mina papper och klippt och klistrat och klippt och klistrat... men länge var det iaf.

nu ska jag sova. för jag är trött.

gonatt. kram! <3


Dagens outfit...

Juste... skulle ju lägga in bilder här idag... hehe. glömde lite... :P satt och pluggade rätt länge, sen åt jag god mat mamma hade lagat, fläskiflé, mmm... :) sen gick jag ut med hunden, pluggade jag lite till, och sen kollade jag vänner, gossip girl och desperate housewives. naaajs. och nu sitter jag här och ja... kollar lite grejer. på IKEA.se... skulle egentligen ha haft en ikeatidning är hemma som jag kunde klippa i, men hittade ingen, och orkade inte köra rassia i hela lägenheten för den... :P så jag kollade lite inspiration på nätet istället... fan satt man inte kan klippa i grejerna här... :/ :P haha.

ÅH! imorn är det asskönt. vi skulle ju egentligen ha haft matte på morgonen iställer för bild och formlektionerna, men nu visade det sig att vår lärare inte kan imorn, så vi har sovmorgon. till klockan 2! :D jag är överlycklig! jag får sova rätt länge (även om jag tänker gå ut med hunden på morgonen), och har låååång tid på mig att göra mig i ordning och så, hinner kanske till och med plugga lite innan skolan... haha.
asskönt iaf.

så... det är najs.

men juste, haha, dagens outfit var det ja... glömde igen. xD hehe.

here it is:

image310

haha, vad gör jag med foten egentligen? :P

dagens outfit bestod idag av:

¤ svarta leggings, HM (tror jag...)
¤ svartvit kjol, A's gamla garderob...
¤ svart linne, typ HM...
¤ vit hood, HM
¤ Hjärthalsband, julklapp för några år sen.
¤ närsring, Barbarella.se

haha, näsringen kan man ju inte precis se så mkt av i det här fotot... men värt att nämnas iaf. :P

nu ska jag... snart gå och lägga mig, för även om jag börjar sent imorn är jag fortfarande sjukt trött, och det går liksom inte att ändra på precis. :P

så. gonatt! sov gott.

kram på er mina få läsare. <3

Tisdag.

tja. idag har varit... kort, hittills. :P fast lång, egentligen (fast egentligen inte, utan kort, fast den har kännts lång, haha)...
började med att möta upp J i gullmars, sen mötte vi A i sickla udde, och gick tillsammans till dieselversktaden för att kolla på 3ornas slututställning, och lyssna på en designer babbla om sitt jobb...
gick runt och lallade en stund, kollade på lite konstverk, beundrade några få... sen satt vi i typ 2 timmar och lyssnade när han babblade (designern) om hur han inte vill använda händerna när han gör saker, typ sparkade fram former i lera och sånt... och dunkade med huvudet. haha. lite sånt... lite knasigt, men lite roligt. :P
sen gick vi (jag, A och J) hem till A. J fotade mig lite, för hon hade inte fotat något porträtt till fotouppgiften ännu, och vi skulle lämna in våra rullar idag. 
åt lite korv tillsammans, och sen åkte vi till skolan, där de lämnade sina rullar (jag lämnade min igår...) och sen åkte vi till gullmars. där satt jag ett tag med A och väntade med henne, sen åkte jag hem. 

kom väl hem för ett litet tag sen, klippte bobos klor. han blir duktigare och duktigare för varje gång (han HATAR att få klorna klippta, typ mardrömsscenario för honom... sötnos). sen satte jag mig vid datorn för att börja plugga... vilket jag ingte gjort än. bara drar ut på det en massa. orkar fan inte, men jag måste. bläh!

aja... nu borde jag kanske börja plugga snart.... ska bara, hehe, spela lite bubble struggle 2 först. :P tönt jag är. men vem bryr sig?

lägger upp en dagens outfit här sen också. :)

kram <3 

Måndag

tja! :D
idag har faktiskt varit rätt chill. på svenskan kollade vi klart på en film om cornelis vreejsvik (som var alldeles fööör lång). och på engelskan hade jag låtredovisning (shit vad mina händer skakade när jag delade ut lyricspappret... helt sjukt. haha.) annars gick det bra, fick lite gensvar, och så var det en kille i klassen som redan visste vad låten handlade om. haha, så då fick jag ju veta fo sho liksom. :P
sen hade vi nationella, muntligt... det var bajs, eller, okej, gick väl rätt bra antar jag, har ju inga problem med ATT PRATA precis... men jag hade problem med att hitta saker att prata om, och då är det inte lika lätt att prata. det var ju om sport och hälsa, och jag vet inget om spirt, gillar inte de flesta sproter, och är inte intresserad något vidare. så... men... jaja. min lärare såg ut att vara lite besviken på mig sen efteråt, för han vet att jag kan bättre, men... vad fan... hade ju inget att säga!
jaja... sen åkte jag hem, åt mat, spelade lite spel, gick ut på långpromenad/cykeltur med min mamma, lillasyster och herr bo. bobo var jätteduktig, sprang som en galning efter oss på cykeln, med mamma i koppel, utan koppel, mm. mm. :) söt ovve. :D vi var ute i mer än en timme, och cyklade och gick och sprang. (haha, för det mesta cyklade jag på lillasysters cykel med henne bakpå, ibland cyklade hon med mig bakpå, ibland jag själv, ibland hon själv, ibland jag med henne bakpå med bobo i koppel, ibland puttade hon mig på cykeln, iblandjag henne, osv...) haha. det var kul. :)
sen kom vi in, och jag satte mig och spelade simpsons. haha. najs.
har inte pkuggat ett endaste dugg idag, och det har kännts befriande. kommer nog dock inte bli så värst befriande nu de kommande dagarna, men äsch... hehe. :P it was all worth it.

nu ska jag göra mig i ordning och sova snart tror jag faktiskt. orkar inte sitta vid datorn hela kvällen. :P

men, skriver mer imorn. gonatt!

kraam <3

Tjahallå...

tjenare. dagen har varit chill. för det mesta. har typ aft tvn på hela dagen, för de visade typ hela första säsongen av Gossip Girl :D. det börjar ju nya avsnitt nu på tisdag. jag längtar (ja, jag ÄR en tv-nörd... som sagt. :P)... så jag satt med GG i bakrunden medan jag pluggade diverse grejer. skrev klart min bokanalys i engelska, letade lite info om tatuerare (fast inte såå mkt just idag...) och ritade ännu en tatuering. en tv. haha. en trasig sådan. och sen var det typ lite hippieaktigt, för det stod i flower-power-text: "Throw away your television". hehe... och jag som tv-nörd kan ju inte precis stå för det budskapet, men vafan, tyckte det var lite coolt, och dessutom får man ju inte alltid göra sånt man själv vill när man tatuerar folk. :P
sen har jag typ... spelat bubble struggle 2, askul, haha. XD och hann även med lite simpsons, hit and run... hehe, lameass töntspel, men sånt är ju fan kul! :D hehe.
sen har jag även kollat på "Sanningens ögonblick". haha. så jävla kul att se, vet egentligen inte riktigt varför, men det är roligt. sen typ satt jag och min lillasyster och var skitarga på killen som hade 3 frågor kvar till 500 000 kronor, men stannade vid 150 000. inte för att vi tycker att han borde satsat för att vinna mer pengar, utan för att vi ville se vilka frågor som döljde sig... och jävla pontus gårdinger typ fick honom att inte fortsätta, vad är det för slags programledare?! han är för snäll ju... han typ: "men... 150 000 kronor är ju mycket pengar. och jag kan ju se frågorna... så jag skulle stanna där..." bajs på det. sen kommer ju en ny person in, och då måste man sitta och lyssna på de där tråkiga frågorna igen... :/ men nästa kille hade ett roligt och väldigt annorlunda sällskap med sig iaf... det var han, och med honom var hans pojkvän, och hans syster och hennes fru, och sen hans kvinnliga skolkamrat på polishögskolan. hihi. blandat folk...

alldeles nyligen har jag tagit ett bad, skönt var det. och nu ska jag väl sova snart antar jag. måste ut med vovve imorn bitti innan skolan. så jag måste vakna i tid. dessutom har jag ju låtredovisning imorn på engelskan också.
åh, hoppas vi får tillbaka våra prov på svenskan! men det tror jag inte att han hunnit rätta än... hmm... får se. :D hehe.

nej. nu ska jag inte skriva mer. skriver mer imorn istället. :)

kram <3


Mors.

tja. sitter här i sängen och förbereder mig för ännu en dag av plugg... wohoo. typ.
vaknade vid 09.30, för att äta frukost och gå ut med hunden, men nu behövde jag inte gå ut med honom iaf, mamma gjorde det istället... :)
så. nu ska jag plugga igen...

skriver mer senare. kram <3

Haha, obviously, I was brain-dead...

tja. igen. :P haha. det visade sig att jag inte hade nånting att vara paranoid över. kollade min mail, och hittade där ett mail från facebook, där det stod att jag var tvungen att byta lösen... hehe... om jag bara hade märkt det tidigare. :P men men. nu är det fixat iaf. haha. :)

ska nog sova snart nu... måste ut med vovve imornbitti. så, sleep will be needed.

kram på er<3

These kind of things make me paranoid as shit.

tja. har nyss kollat klart på filmen "The invasion" med nicole kidman. den var najs. :P
resten av dagen har jag BARA suttit och ritat tstueringar... lägger upp bilder på alla sen senare, inte ikväll, men typ imorn eller nåt... det blev rätt många bara idag, och fler får det bli imorn, för jag har massor av idéer, och mycket av det beror på min kära lillasyster, påhittig som hon är. de flesta jag ritade idag var hennes idé, hihi. ^^ så det är bra, att ha en medhjälpare. hon tänker och skissar lite, och jag ritar. funkar perfa. ;) hihi.

nu ska jag chilla vid datorn ett tag, KANSKE rita lite mer, och sen sova. imorn måste jag skriva klart min bokanalys, och rita mer, och kanske, om jag hinner, skriva mer om yrket som tatuerare... får se hur mkt jasg hinner. shit, så jävla mkt just nu. jag ser mina småsyskon sitta vid datorn och spela spel, typ simpsons hit and run, haha, och blir assugen att spela själv. sen kommer jag på att "nej, kommer inte ha tid att spela fucking dataspel förrän skolan är slut helt typ..." har verkligen INGEN fritid just nu. om jag ska hinna med allt måste jag verkligen plugga typ varje timma av varje dag. och de få stunder jag inte pluggar så typ äter jag, sover och går i skolan, och då och då hinner jag se på tv, de allra viktigaste programmen (jag är en tv-nörd)... men annars är det bara plugg, plugg, plugg....
usch. jaja... 

juste, apropå rubriken. Jag har facebook, och jag loggar in där typ varje dag. skulle aldrig kunna glömma varken mitt lösen eller min emailadress. men nu när jag ska logga in står det att lösenordet är fel, även om jag vet att det är rätt. och jag har försökt logga in flera gånger idag, och verkligen sett till så att jag skrivit in rätt lösenord och allt, kollat om caps var på och så, men det var det inte. men ändå funkar det fan inte. och det gör mig jävligt paranoid. tänk om nån liksom hackat in sig på min facebook och ändrat mitt lösen? och sen är det extra irriterande när man får mail om att folk skriver saker till en och så, men man kan inte kolla vad de skrivit. och jag kan ju inte heller se om det är nån som svarar på det de som skriver till mig skrivit... GAH! läskigt och jobbigt och jag blir helt paranoid. vad ska jag göra? 


aja... nu ska jag iaf inte skriva mer... och sluta vara paranoid. men det går inte så värst bra...

skriver mer imorn.


kraam <3 


Är nog rätt trött ändå.

tja. har nyss sett klart på filmen "The stranger inside" med jodie foster i huvudrollen.... den var väl rätt bra. kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om den... humm. vet inte. blandat. :P
tror jag ska sova snart. har ju skrivit min bokanalys och så, och har fått lite gensvar av bajb, och tänkte bearbeta den imorn. några små saker som måste fixas, sen är den klar. jag tror jag måste jobba lite på tatueringsarbetet nu i helgen också, det känns inte precis som det är nåt man har tid med under vardagarna, eftersom det är ett så pass stort arbete. och vi har ju redovisning av det på fredag... shit, vet inte hur jag ska hinna med allt i tid, men jag får väl jobba my ass off som vanligt... INGEN FRITID! inte alls. jobbigt. men snart är det över. moahahahahahaaaa... eller nåt sånt. haha.

nu ska jag chilla, sen sova. :) och sova läääänge. sen vakna, och plugga igen. om det nu inte är fint väder ute. :) fast jag måste nog plugga iaf, men ja... vi får se.
jävla plugg. de är inte särskilt smarta när de lägger ALLT det viktigaste i slutet av terminen, typ de 3 sista veckorna, helt packade med läxor, inlämningar, redovisningar och prov. hemskt! usch... de får bli bättre på att synka och organisera... till alla lärare därute: Vi har inte bara ett ämne! 

nej, nu ska jag sluta skriva. skriver mer imorn istället. :)

kraam <3 

Äntligen läst klart! :D

tja. har nyligen läst ut boken, wohooo!
låg i 2 timmar i sträck och läste, sen när det var typ 20 sidor kvar somnade jag, haha. sov i en timme, sen läste jag klart boken helt. och sen åt jag en toast. nu måste jag sticka ut med vovven.

sen får vi se vad jag gör... skulle vara smart att skriva den där analysen ikväll, men jag vet in te om jag orkar... vi får se, jag börjar nog med den iaf. eller så jobbar jag på tatueringsarbetet lite.

kram <3

Fredag

tja. kom ganska nyligen hem från mina 2 lektioner i skolan. den första var svenska, då vi hade prov. helvete vad stressad jag blev på slutet asså! vi skulle typ skriva en analys om "ett öga rött" och jag valde att analysera språket i boken. först skulle man skriva en fabel på boken, som skulle vara högst ett a4 långt. sen skulle man skriva analysen, och medan man satt där skulle man liksom leta igenom hela boken efter citat att använda sig av och tolka dem... jag satt ända in i slutet. usch. hoppas det gick bra iaf...
sen var det redovisning i estetisk orientering. gick också bra tror jag... :)
sen slutade vi. jag och A gick till pressbyrån och köpte os varsin korv, haha, för vi bara kände för det. sen gick vi en bit tillsammans, åt våra korvar, och sen åkte jag hem.
fick min näsring idag, de hade ju skickat en för stor först, men nu hade de skickat den rätta storleken. :) jag kämpade med att få i den, och det gjorde asont (för den var typ dubbelt så "tjock" än den jag hade innan, kändes det som iaf... men tillslut fick jag igenom den. och nu sitter den i. gör fortfarande ont i både näsan och örat av någon anledning... haha. men men.

den känns mkt större än den jag hade innan, och det är ovant att se sig själv i den, men hittills har jag fått bra respons (haha, bara mamma och A som sett den hittills typ, men ja... :P) så jag behåller den nog däri. :) hihi. ^^

ni får en bild på mig i den också... jag ser inte så jättehet ut just idag känner jag, men ändå:

image309

jag ser lite lääskig ut på fotot typ... men det är ju näsringen man ska fokusera på liksom... :P vad tycks? :)

nä, nu ska jag... chilla lite vid datorn, sen måste jag fan plugga... läsa boken. :/

kram på er! <3

Nu funkade det... sova snart IGEN. :P

tja. har inte kunnat logga in tidigare idag... har bara försökt en gång iofs, men ändå...
min dag började med ett nationellt prov i engelska, som för de flesta (alla) andra tvåor... det gick nog ganska bra, engelska är ju min starka sida, men det var jobbigt ändå. den sista var helt sinnessjuk, och det tycker alla andra jag snackat med också. det fanns typ inget konkret i det de sa alls, och svaralternativen var på pss lika att det blev mer som en gissningslek...
aja, iaf. när vi gjort klart provet gick jag och A till Max och käkade. gott var det. haha, men lite leeskigt dock. jag tar ju alltid green&garlic-dipp till mina pommes, och idag när jag öppnade den var det nåt rött i den (asså typ blod eller nåt...) så jag gick tillbaka till kassan och bara: "ehm, ursäkta. det här ser inte så trevligt ut..." och hon sa: "nej... det gör det inte" och gav mig en ny. som jag kollade igenom typ varje gång jag dippade en ny pommes. haha. :P paraniod. gott var det iaf. sen när vi ätit klart och suttit och babblat lite kom även J och Cam (hihi, nytt smeknamn?) och åt de med. vi satt där och snackade, samt pluggade lite inför provet som följde, och sen gick vi till engelskalektionen. då vi som sagt hade prov igen. den här gången i engelsk historia. jag tror det gick bra. det var mest kryssfrågor, så det var inte såå svårt. :)
sen satt vi och väntade på naturkunskapen i typ mer än en timme, och när vi väl kom dit var det bara vi där (i princip), så vi fick veta vad vi skulle få för betyg, sen fick vi gå.
jag hade fått G på förra provet, men jag ANTAR att jag fått VG överlag, för han sa "jag tyckte det var taskigt att sätta G, så du får ett VG" (gällande hela kursen då, dvs...) så det var ju soft. :P
stack hem, skrev en grej till estetisk orientering, gick ut med hunden, åt mat, la mig och läste, somnade vid typ 6 (asnajs), vaknade vid typ 10, har suttit uppe och kollat grejer på datorn tills nu, och nu ska jag sova igen. ^^ hihi. :P

imorn är det prov på "ett öga rött" i svenskan, och sen redovisning av färggestaltningen i estetisk orientering. resten av helgen måste jag nog, tyvärr än en gång, plugga arslet av mig... :/ ingen fritid what so ever just nu, men det är ju lov snart, så man får väl härda ut tills skolavslutningen är kommen...

sova. sova. sova. det är min livsfilosofi, säger vi... tror inte jag lever efter den precis ecxakt... men man kan ju låtsas. :P

gonatt.  <3

Onsdag...

tja. kom på att jag inte skrivit nåt härinne än idag... :P
min dag har varit seg men rätt soft. på bild och form lektionernas gjorde vi i princip ingenting. vi satt och babblade, jag hjälpte en klasskompis med en uppsats (rättade felen) på engelska, kände mig lite som en lärare, och det var faktiskt kul! :D
så åt vi typ onyttiga saker, gick och handlade, tog det chill, lyssnade på musik, och sen var det design. jag jobbade med min grej... byggde en modell och skissade.
sen var skoldagen äntligen slut. och jag fick gå hem... :)
på tunnelbanan satt både jag och A och var helt döda. typ zombie-mode. för mig iaf. :P astrött var jag, still am. :/
kom hem iaf. åt mat, gick ut med hunden, och började plugga till engelskaprovet i historia imorn. wohoo. jag är såå taggad. eller inte. :S men jag kan nog det mesta nu tror jag... får plugga lite innan provet imorn också. repetera och gå igenom...
kollade på top model. saleisha vann ju. jag hade velat att jenah skulle vinna, men hon kom 3a. är ju ett achievement det också. :)
sen fortsatte jag plugga lite. körde lite popquiz med A över msn, tills hon inte pallade mer. haha. :P
nu ska jag nog sova snart... är trööööötttt! måste sova.
har ju nationellt prov i engelska imornbitti. wohoo på det också. veerkligen. inte. bajs. men det går nog bra iaf... fick ju MVG- på det vi gjorde sist, så det går nog bra det här med... förhoppningsvis. :)

men... skriver mer imorn. gonatt på er!

kraam <3

Före och efter...

Här har ni före och efter städnings-bilder... STOR skillnad, aight? :P

Före:

image304

Efter:

image306

Före:

image307

Efter:

image308

Tisdag...

idag vaknade jag vid halv 8. gick upp, åt frukost, och gjorde mig i ordning. sen var jag tvungen att hitta något att frakta min modell i. fick bli 2 stora påsar... bar modellen typ som en pizza i ena handen, med väskan över samma arms axel och min tunga gympapåse i andra handen, det var aningen knivigt... särskilt när jag var tvungen att ta upp nånting ur min väska... haha. jobbigt var det. 
åkte till hammarbyhöjden och mötte A och Camila, så gick vi till idrottsplatsen. 
haha, var typ bara vi där till en början, sen droppade några till in, men vi var jävligt få. körde yoga som uppvärmning, sen spelade vi lite fotboll. var faktiskt rätt kul. ^^ hihi
sen gick vi och bytte om, och sen åkte jag och A hem till henne, åt lite, och glodde på tv. var astrött. sen åkte vi tillbaka till skolan och hade redovisning. det gick bra. och dessutom fick vi reda på vad vi hade fått för betyg på alla små uppgifter vi gjort tidigare. och jag hade fått MVG på ALLA! (utom en, som hon inte hade fått av mig...) blev väldigt förvånad... trodde jag skulle fått typ G på vissa, VG på vissa, och MVG på några. askul iaf. :D och så sa hon att min modell var proffsigt gjort. hihi. :)
sen åkte jag hem. och började städa mitt rum på en gång. ni får se före- och efterbilder sen... sjukt mkt gerjer jag hade på golvet asså.... och överallt annars också för den delen... men nu är det typ... rent. haha. knasigt. :P

nu ska jag chilla ett tag, sen måste jag skissa lite på en designuppgift. 
oooh, desperate housewives ikväll! :D måste se vad som hände ju. :)

skriver mer senare. kraam <3 


Where's your head at?

tja. haha, satt typ och tänkte på den här låten förut, kom ihåg en grej från när jag var yngre, när jag och en annan tjej gick och sjöng på den typ... och så hade jag ett svagt minne av videon, med apor och grejer. den är heelt vrickad ju. :P
 

åh... herre... gud... vad... jag... är... trött.

hej... tja... tjena. jag är trött. jag är jättetrött.
jag har suttit i flera timmar med huvudvärk och limmat och målat och skurit och klippt och dött... och nu är jag död.
vaknade imorse och var astrött, men gick upp ändå, hade ju ändå lite sovmorgon. åt frukost, gick ut med hunden. åkte till skolan. svenska. kollade på cornelis vreesjvik (eller hur i helvete det nu stavas...), gäspade som en galning. värmde mat, åt mat, hade engelska. betygssamtal, fick MVG- på nationella skriftligt, måste skriva en bokanalys på minst 500 ord, alltså G-nivå, för att nå MVG. skönt. att det inte var så mkt. alla andra satt och pluggade, jag satt och gäspade och lyssnade på musik. mentorstid. babblade om eventuellt frmträdande på skolavslutningen, inte framfört av mig dårå... :P pluggade lite inför skriftligt förhör i kultur och idéhistorian, som jag fick reda på idag. slappade. var död. kultur och idé. skrev svar på 4 frågor, fick nog rätt på dem. gick igenom nästa uppgift. var död. fick sluta lite tidigare. köpte gröna saker. åkte hem till A. fotade gröna saker. massvis med gröna saker. var död. gick ut med vovve med A och hämtade paket. gick tillbaka. öppnade paket. provade näsring. för stor. bajs. måste lämna tillbaka. åkte hem. chillade i typ 10 sekunder. jobbade på contemporary. hela kvällen. in på natten. ända tills nu. typ. sova. snart. gonatt. orkar inte skriva mer. 

kram <3  

HAHAHA

tja. jag sover inte, nej... men men. :P

haha, den här låten är ju bra... och har lyssnat på den några tusen gånger, men har aldrig sett musikvideon. A har sagt att jag måste se den, så det gjorde jag. haha. den är knasig. xD tänkte dela med mig av den till er:


Chill at last.

haha, tja. :P har nu pluggat en del... inte byggt nåt på min modell idag dock, men jag får väl göra klart den imorn. :) blir ju tvungen till det eftersom redovisningen är på tisdag. hehe... :P
nu är det chill. tror nästan jag ska gå och lägga mig snart. känner mig faktiskt trött, och ja... då borde man kanske sova...

funderar på vad jag ska ha på mig imorn... har ju hört talas om att det ska bli lite kallare, men det känns ju liksom som om man inte kommer behöva några kläder alls, med tanke på hur de senaste dagarna har varit. det har känts som man var utomlands. det var asskumt igårkväll, men ändå jättemysigt, för när vi gick därinne i stan vid typ 9, så var det asvarmt, och luften v ar fuktig, så man fick verkligen känslan av att man inte var i sverige, men ändå var man det. knasigt, men najs. :) hihi.
juste... kom på att jag inte skrivit nåt mkt om gårdagen. den var najs. haha. skrev ju att vi skulle och grilla... grejen var bara den att jag inte riktigt tänkt igenom hur mkt tid jag hade på mig innan jag skulle träffa A. så vid typ 6 nångång bar det av ner till sjön, men var tvungen att väntsa på en seg resterande familj, så det blev utdraget på tiden... sen var vi tvungna att hitta en plats att grilla på, och när vi väl kom dit kom jag på: "shit... jag ska träffa Amanda om typ en timme... och då måste jag ta en tunnelbana som går 19.40, och då måste jag sticka hemifrån vid 19.25, och då måste jag vara hemma ärifrån typ 19.15, och då måste jag cykla hem typ... nu." så jag stressade grillmäster styvpappa, och värmde upp några korvar (de blev inte grillade, för jag hann inte vänta på att de skulle bli det), 3 stycken för att vara exakt, la dem i bröd, och tillade lite ketchup, tryckte i mig dem samtidigt som jag drack cola och försökte grilla 4 marschmallows och åt dem lite snabbt, sen cyklade jag och mamma hem (för vi hade bra tagit med oss 1 set nycklar, smart drag från min sida...) och jag gjorde mig i ordning (dvs packade väskan) på 3 minuter, sen halvsprang jag ner till tunnelbanan och åkte till gullmars. väntade på A i typ 10 minuter, sen åkte vi till hötorget, in på SF, och hämtade ut våra biljetter. sen hade vi lite tid på oss... så vi gick in på McDonalds och köpte varsin glass, som vi åt väldigt sakta medan vi babblade lite och väntade mer... :P nån timme gick, och vår bio skulle börja om en stund, så vi gick in på SF igen...
sen kollade vi på bion, som btw var najs. vi funderade båda på att försöka bli lika skillade på matte som de i filmen, så vi också kunde räkna kort och vara coola och tjäna massa pengar... men sen kom vi på att vi nog aldrig skulle lyckas. :P efter filmen åkte vi hem till henne, och chillade lite. kollade "happiness", som jag än en gång missade slutet på bara för att jag tyckte att sova i stolen var mycket mer lockande vid tillfället av nån anledning. :P
sen sovade vi. :) och det var det... haha, blev lite långt kanske, men wth... haha.

nu ska jag... nånting nånting. vet inte. har typ gått från trött till övertrött nu tror jag, men borde sova ändå. ont i ryggen. :/ bläh.

aja. gonatt säger jag väl :)

kram på er <3

Raindrops on roses and girls in white dresses, it's sleeping with roaches and taking best guesses...

tja. har typ blivit helt insnöad i den där låttexten... ska ha låtredovisning imorn på engelskalektionen, och då har jag valt låten "build god then we'll talk" av Panic at the disco. så nu har jag suttit och analyserat den och grejer... och typ... förberett mig lite inför redovisningen. usch. hatar att stå och prata inför klassen. förhoppningsvis får man upp en diskussion, så man slipper snacka så mkt själv, och så att det inte blir sådär pinsamt tyst. men jag har ändå valt en låt som nog är rätt lätt att förstå om man försöker. :)
har varit hemma rätt länge nu, ja, i princip hela dagen. vaknade ju hos bajb, så åt vi gottig frukost, och sen gjorde jag mig i ordning och åkte hem till syrran, fixade hennes tv-bänk och så, sen gick vi hem till oss, och åt gottig mat, och sen fikade vi utanför köksfönstret, och spelade lite badminton. :P sen gick vi in igen, tog det lite chill, kollade OTH, och sen skrev jag min låtanalys. nu ska jag typ... nog ta ett bad, och sen måste jag skriva klart en grej i kultur och idéhistoria... och sen kanske jag k bygga lite mer på min modell. om jag hinner och orkar. 

men... skriver mer senare. :)

kraam <3 

Morsning... trött.

tjaa. har nyss vaknat. sitter hemma hos babe och väntar på frukost. :) hihi.
har sovit gott, men har typ ont i hela kroppen. tror det beror på den konstiga ställningen jag suttit i så länge när jag fixade med min modell. men... nu ropade de frukost. så nu ska jag äta. skriver mer när jag kommer hem. :)

kraam <3

Trött kanske.

tja blir ett kort inlägg, sitter hemma hos babe och har än en gång somnat vid den där filmen jag försökt se klart nu... 3 ggr typ .haha. bara för att vi alltidbörjar kolla så sent. men men...
skriver mer imorn. kram <3

Mitt golv är stökigt...

tja. har suttit och fixat med min modell typ.. några timmar eller så. innan det spelade jag badminton utanför köksfönstret med mina syskon, och nu ska vi snart åka/gå (?) och grilla. :D sen efter det ska jag på bio med A och några till och sen sover jag hos henne. så jag kommer nog inte skriva så mkt mer idag tror jag... kanske har lite tid nångång, men det får vi se. annars hör jag av mig imorn. :) 

kram på er<3 

Det här är tidigt för mig.

god morgon! jag vaknade tidigt idag, eller, ja, blev typ väckt kan man väl säga. folk kom in i mitt rum och hämtade massa grejer hela tiden... sen kunde jag inte sova längre. haha. men jag är rätt pigg faktiskt. :)
snart ska jag nog fortsätta med min modell. göra möbler och sånt.

skriver mer senare. <3

Trött maybe? ja. I guess so...

image303

haha, så kul hade jag vid 22.17. :P
känner mig aningen flummig just nu. antagligen på grund den mängd socker jag fått i mig idag, samt att jag suttit på ett golv i flera timmar och jobbat på min jävla modell. det är en jävla modell, just nu iaf. haha. så jävla jobbig. :/ men det är ju inte mkt kvar att göra på den nu iaf. ska bara bygga lite möbler och sätta ihop hela skiten, sen ör jag klar. om jag nu inte får för mig att leta fram ljud till de olika rummen innan redovisningen också.. humm. om jag hinner så, men det är lite sent påtänkt nu liksom. :P
aja.
åh, det var såå skönt väder idag! ^^ låg ute på balkongen och solade i typ mer än en timme, och lyssnade på musik såklart. :) lyckades typ somna lite där jag låg och myste. skönt var det iaf... sjukt härligt.
hoppas resten av sommaren blir lika härlig som denna dag. önskar bara att jag hade haft tid att vara utomhus lite mer, men det kommer väl fler dagar. :) förhoppningsvis blir det lika varmt imorn. :)
imorn ska jag... typ fixa de sista grejerna på min modell, kanske inte allt men de flesta möblerna iaf. sen ska jag nån gång under dagen/kvällen på bio med bajb, och kanske fler. och på söndag ska jag hem till syrran först och fixa hennes tv-bänk, sen ska hon hem till oss och så ska vi äta mat och grejer. blir säkert lite "raving rabbids" också. hehe. :) jag och min strumpsyster. vi är lika knasiga båda två. ^^

nej... nu ska jag inte besvära er mer. om jag fortsätter skriva kommer jag bara flumma iväg som en galning. så det skiter vi på. :P hehe. ska nog sova nu. :)

gonatt på er! sov gott.

<3

I'm totally exhausted.

tja. vet inte när jag skrev sist, men nu har jag i alla fall suttit på mitt golv i ett hörn och dödat min rygg medan jag skurit ut bitar ur min kartong och sedan målat de alla små bitarna... och... så. är så trött så jag typ inte ens orkar skriva. min rygg är bajs, fr jag har typ suttit helt böjd och grejer... bläääh.

nu ska jag chilla lite, får bygga möbler och sånt typ imorn... och resten och det. orkar inte mer nu.

skriver kanske mer senare. kraam <3

Fredag. :) sol!

tja. har kommit hem från skolan, har redan varit hemma rätt länge. vi hade bara 2 lektioner idag, eller, typ 1, för på den andra skulle vi bara berätta hur det hade gått med uppgiften vi fått hittills, och det gick snabbt.
haha, glömde ju min kartong i klassrummet igår, men som tur var stod den kvar idag, så jag tog med den hem, och snart ska jag väl börja bygga min modell. :) är väl kanske dags för det nu liksom... :P

resten av dagen kommer väl bli chill. åh, det skulle vara asskönt att sätta sig ute på balkongen och sola idag... tror nästan jag gör det nu innan syskonen kommer hem... sen ska jag bygga... man måste ju ta sig lite tid och njuta av solen och värmen också, eller hur? ^^

skriver mer senare. kramar <3

Trött?

ja, kanske. jag är inte riktigt säker än. vill sova, men ändå inte. men jag borde nog göra det snart ändå. :) sova är bra. särskilt när man ska upp tidigt.

så... går och lägger mig snart.

skriver mer imorn. kraam <3

Finally chill... ja, nästan iaf...

skönt att jag inte har något som måste vara klart till imorn. så jag tar det chill ikväll. behöver det faktiskt. :)
sen får jag jobba med min modell tyå nån dag i helgen, bara sätta mig ner och göra nästan allt på en dag liksom...

nu ska jag chilla mer. :P


Torsdag.

tja. idag har varit. ja... eh. typ så. :P
började med att jag åkte för tidigt till skolan, kom typ dit 45 minuter tidigare än jag skulle. så jag satt och pluggade lite. sen skulle vi ha foto, men vi fick ett sms där det stod att vi fick boka labbet själva, för att framkalla. men grejer var att vi inte hade nåt att framkalla. haha. då hade läraren glömt ge oss uppgiften och film förra veckan. så vi satt där i sofforna och väntade. hihi. fick varsin kopp te från kafeterian av honom medan vi väntade på att han skulle anlända. när han väl gjorde det var vi tvunga att planera om allting. och tillslut kom vi fram till att vi blev tvungna att ha slutprovet idag. alla var ju självklart oförberedda, och jag har ingen aning om hur det gick... men det får vi väl se. :/
när vi skrivit klart provet hade vi långt tid kvar till näst lektion, så jag, A och J åkte till odenplan och hämtade ut A's foton från en fotobutik där, och jag hämtade en kartongbit till min modell i contemporary... juste, vi stannade på Max innan och köpte med oss mat som vi åt på tunnelbanan dit. hehe. måste ju ha vår maxmat på torsdagarna... :P
sen åkte vi tillbaka till skolan igen, och satt ute i solen lite innan vi hade engelska. då vi också satt ute i solen... :D haha. najs var det.
sen var det naturkunskap, och när vi kom in i klassrummet var det som en djungel... vår lärare hade fyllt borden med en massa olika löv och grenat och sånt... som vi skulle klippa ut och tejpa in i nåt häfte med bladens namn i. sjukt. men men... vi fick gå efter det iaf. men jag hade ju omprov i matte, så jag var tvungen att stanna. :/ tog lååångt tid på mig att göra provet, och har ingen aning om hur det gick, hoppas verkligen att jag fick G iaf... sen åkte jag hem, och som jag trott hela dagen glömde jag min kartongbit i skolan. :S dum jag är. 
men vi ska vara i det klassrummet imorn också, så den kanske ligger kvar då... vi får väl se. 
sen åkte jag hem och lagade mat, åt mat, och gick ut med hunden. oc nu har jag satt mig här i sängen som vanligt. kollar lite halvt på So you think you can dance. senare ikväll måtste jag nog arbeta på min modell lite iaf... 

nu ska jag kolla vidare. :)

kraam <3  

Usch. sova. nu.

hej. nu har jag spenderat nästan hela kvällen med att plugga matte. inte najs. inte najs alls.
jag är heelt utmattad och mår skit. men men... hann inte läsa ut engelskaboken eller skriva nåt utkast, men jag mailade min lärare och förklarade hur det låg till, så förhoppningsvis förstår han.

orkar inte skriva något mer nu. skriver igen imorn. kraam <3

Onsdag

tja. dagern har varit helt okej... har mått dåligt och så, men ändå okej... vi hade redovisning av våra grejer idag. gick bra, fick mkt respons på mitt arbete. :)
kommer inte hinna skriva så mkt idag, har massor att göra tills imorn. så... blir typ plugg hela kvällen. wohoo.

men... hörs nån gång.

kram <3

Sova i tid. låter som en smart idé.

tja. tänkte gå och lägga mig snart. känner mig trött, helt utmattad, och måste SOVA.
dagens avsnitt av desperate housewives ägde btw. för er som inte såg det och redan vet om det dvs. :P
ja.... som sagt. sova. nu. annars dör jag nog.

gonatt! <3

Ugly Betty

haha. ligger och kollar på ugly betty just nu, och det här avsnittet är hittills askul... betty har typ blivit helt drogad av en parfym... så hon e helt hyper, och det är askul...

nu ska jag kolla vidare. XD

kram <3

Aj

hej hopp. haha. känner mig verkligen inte hoppig just nu, men ändå... man kan ju låtsas, så kanske det blir så... eller nåt. :P
har ont i mitt huvud... aj. måste gå ut med hunden snart. orkar egentligen inte, men jag måste ju. så det finns inte så mkt man kan göra åt den saken. 

hittills har dagen varit rätt chill, även om jag mått rätt dåligt så har jag i alla fall inte behövt anstränga mig alldeles för mycket. i alla fall inte fysiskt. ja, om man bortser ifrån gympalektionen då... :P

som sagt. ut med hunden... skriver nog mer senare. om jag har något att skriva om dvs. 

kram <3 

Tisdag...

tja. sitter här i sängen och lyssnar på najs musik och ja, kollar lite grejer som vanligt. :)
vaknade i tid imorse, och åt frukost och gjorde mig i ordning, satte på mig gympakläder innan jag åkte, för vi skulle ha utegympa i hammarby ip idag. träffade päls i hammarbyhöjden, och vi gick tillsammans dit vi skulle vara, och satt och väntade medan folk sakta men säkert droppade in.
lektionen var faktiskt rolig. vi spelade frisbee, typ. haha. man var 2 lag, och så skulle man kasta till varandra tills en i laget stod i det andra lagets mål och om man fångade frisbeen där fick man ett poäng. haha, jag sög! men bara lite... hehehe... det är nju svårt att kasta rakt när en massa andra försöker ta den och det blåser. :P men det var kul, skrattade typ hela tiden, för alla såg så jävla sjuka ut när vi spelade. xD 
man blev riktigt varm... sen skulle vi göra några situps, armhävningar och rygglyft innan lektionen var slut, och sen fick vi gå. 
när vi hade gått rätt långt, och nästan var framme vid hälsoforum, där vi skulle byta om, kom jag på att jag glömt min tjocktröja, så jag var på väg tillbaka, men då visar det sig att en snäll kille i klassen tagit den med sig, så jag behövde inte gå så långt. skönt. :) hihi.

jag bytte om, och sen gick jag till matten. vi fick tillbaka våra prov. and guess what? jag fick VG! :D wohoo. har inte fått VG i nåt i matte på länge... så jag är stolt över mig själv. hihi. sen satt jag och läste lite i min engelskabok resten av lektionen, för jag orkade inte försöka förstå det läraren försökte förklara...

sen åkte jag hem. och har ätit lunch och chillat lite sedan dess. snart börjar vänner, såg inte det igår eftersom jag sov... hehe. så jag ska kolla på det nu istället. sen måste jag plugga lite... :P

skriver mer senare. <3    

Det måste vara något som är seriöst fel med mig...

nämen hejsan. jag borde sova nu, men guess what? det gör jag inte... fan. nu får jag väl lägga av (nej, jag hatar inte mig själv och nej jag är inte sjuk i huvudet... eller, okej aningen sjuk i huvudet, men jag är inte helt psycho även om det verkar som det ibland, haha). jag går inte och lägger mig i tid, även om jag inte gör något som helst vettigt vid datorn, och jag är SJUK. jag menar inte att jag är dum i huvudet för att jag är sjuk, utan för att jag inte går och lägger mig i tid när jag är sjuk. som sagt förut, kroppen behöver vila. något som jag tydligen inte förstått. eller, jag vet ju vad jag måste gör för att bli frisk, för att vakna i tid och så vidare, men jag gör det inte. bajs på mig.
vaknade inte ens i tid imorse, och då hade vi ändå sovmorgon. skulle ha vaknat i tid att hinna gå ut med hunden, men blir istället väckt av mamma klockan 09.30. så då hann jag inte göra det. och det var dumt.

men... även om jag är dum ska jag sluta klanka ner på mig själv och ja, kanske sova för en gångs skull? jag menar, jag ska ju ändå gå upp väldigt tidigt imorn och åka till hammarbyhöjden och ha gympalektion, men men...

kommer nog vara helt slut imorgon också. finns inte så mkt jag kan göra åt saken, förutom att möjligtvis sova när jag får chansen, vilket är NU. så. sov människa. (talking to self)

jaja. gonatt. igen. <3


Helvetes jävla skit.

förlåt mig för de hemska svordomarna... :P men jag "fick nyss reda på" (vilket betyder att jag inte varit smart nog att kolla upp det förrän nu) att vi har f*cking redovisning i contemporary practical art imorn. IMORN! och jag har inte gjort ett pisskit. det enda jag har gjort är att ha skurit ut golvet till min modell, och det är INTE MYCKET... inte alls mycket. och vi ska vara KLARA imorn... hur jävla dum får man vara? jag brukar ju ha någorlunda koll på såna grejer... men jag har gått runt och trott att vi har jättemycket tid kvar på uppgiften innan redovsing, "det är lugnt.." typ. men icke. FAN. men jag får helt enkelt säga som det är. har redan mailat min lärare (men hon kommer antagligen inte hinna se det innan lektionen eftersom klockan är rätt mycket) och frågat om jag kan få redovisa nästa vecka istället.
jag känner mig bara så jävla dum. usch.  har så helvetes jävla mycket att göra nu de sista veckorna att det är HELT SJUKT... BAJS! ja... fortfarande, förlåt. men jag måste avreagera mig lite...

nej. finns inte mkt jag kan göra åt saken nu. så jag ska väl gå och lägga mig snart. sömn är livsviktigt.
hinner inte ens tänka på att jag är sjuk och borde vila just nu. har verkligen inte tid med nånting. det här suger.

men. hoppas ni sover gott. jag säger gonatt här. kram på er <3

Trött. har sovit lite.

tja. sitter här och är... ja, sjuk. haha. :P tog en liten tupplur mellan 18 och 20.30 typ... skönt. jag var heelt slut innan det, så mamma gick ut med hunden istället för mig, och jag la mig och sov.
medan jag låg där och slumrade kom jag på värsta bok/filmidén. men jag tänker inte berätta om det här... hehe.
ska nog skriva en bok nångång här i livet, och jag tror det här kan vara den... typ. haha. nej, men. jag har alltid tänkt att jag vill skriva en bok, eller göra en film eller nåt sånt, men har inte velat göra nåt som liknar nånting någon annan gjort innan, eftersom det blir så tråkigt med böcker och filmer som handlar om ungefär samma saker. och mina tidigare ideér har alltid vara snarlika någon någon annan gjort tidigare. men det här känns det som jag är ensam om, i alla fall om man tänker på ALLT som finns med, och själva idén i sig är någon som jag inte har sett eller hört något om tidigare i alla fall. jag har skrivit typ en liten mindmap, eller vad man nu ska kalla det, typ som en beskrivning av hur den ska vara, vad den ska handla om, underliggande budskap, etc... men jag kommer nog inte hinna skriva klart själva boken nån gång snart, därför är det bra om jag har lite riktlinjer, så jag senare kommer ihåg exakt hur jag ville att allting skulle hänga ihop.
jag ska nog börja skriva på den snarast möjligt, när jag har tid dvs... haha. men det kommer nog ta ett tag att bli klar, och jag ska INTE stressa. det ska bli en bok, för det KAN bli en hel bok om jag bara ser till att inte vara för ivrig. detaljrikedom på allra högsta nivå, och beskrivningar och handling. flera hundra sidor långt. okej, kanske inre FLERA hundra sidor, men kanske 150-200 nånting sånt... :)

humm. varför får jag ideér till saker när jag inte har tid att utföra dem? jag har ju massor av andra grejer, skolarbeten och skit, som jag måste gör NU, och dessutom är jag sjuk. usch. inte bra. men jag är ändå glad över att jag fick min idé. hihi...

nu borde jag typ läsa lite i min engelskabok... hehe. 

skriver mer senare. :) kraam <3 

Måndag.

tja. kom nyss hem från skolan... är hungrig, men vet inte vad jag vill äta...
dagen har varit... tröttsam, med tanke på sjukdom... jag har snörvlat och pratat konstigt, och blivit retad... :( hehe, men det förtjänar jag kanske... :P
finns inte så mkt att berätta om dagen. kollade på filmen "ett öga rött" på svenskan, hann inte se klart den men... den är ju inte alls som boken. :/ det blir irriterande när man nyss läst boken, och sen ser man filmen i tron om att den ska vara ugefär likadan, och sen är allt helt annorlunda... jaja.
sen på engelskan hade folk låtredovisningar och grejer, och vi kollade på ett litet filmklipp om hamlet.
sen var det mentorstid, och sen kultur och idéhistoria.
sen fick vi åka hem. wohoo.

jag är trött... och sjuk. och jag måste göra grejer.

orkar ingenting. har massor att göra. jobbigt. nu ska jag äta... och slappa typ en halvtimme innan jag måste ut med hunden...

kram <3

Jag borde nog det...

sova alltså. är dock inte så trött. (konstigt, gick ju och la mig 4 igår och gick upp vid 12, så mina vanor är totalt uppfuckade.... :P) haha, nej men... ska  typ.. rensa min vovves öron (åh så roligt...), göra mig i ordning och sen lägga mig och sova... tror jag blir trött när jag väl lägger mig ner under täcket. annars kan jag ju alltid läsa lite i engelskaboken, med tanke på att vi ska ha med ett utkast till vår bokrecension till på torsdag, och jag är typ på sida, ja vad kan det vara, kanske 60 i boken... inte najs. så mer läsande är behövligt.

får se hur jag gör med den saken... nu ska jag i alla fall börja dra mig. :P

gonatt på er! <3

En till tatuering :D hehe.

som jag har ritat alltså... :P
ritade den här idag, vid de tillfällen då jag hade tid... nu är den klar... kanske fixar liite mer med smådetaljer senare, men det är inget som syns så mkt. haha.
den här tatueringen har även ett budskap... typ. :)

image302

vad tycker ni om den då?
jag är i alla fall sjukt nöjd... :)
har dock inte ritat pistolen "för hand" helt och hållet. ritade av konturerna från en bild på internet, och sen kollade jag på den bilden när jag fixade med skuggning och sånt. fast sen när jag har fixat resten med den efteråt och så, ändrat lite grejer, har det varit utan att kolla på den där bilden. och banderollen har jag gjort själv. :)
om man lever sig in i yrket som tatuerare så gör man ju inte alltid allt helt själv, man får ju kopiera saker, leta bilder, lära sig nya saker, etc.

tyckte det var kul att rita den iaf... men tyvärr känns det som att min skaparförmåga försvagas igen... igår var den ju på topp,  imorse högre upp än själva toppen och nu börjar den sakta dala neråt... tror jag. men vi får hoppas att den är på topp igen nån gång då jag faktiskt har tid att rita...

Äntligen!

nu har jag läst klart ett öga rött, äntligen. :) har läst typ... mer än100 sidor idag iaf... jobbigt. men men...

nu ska jag slappa och kolla på skitprogram. :D

kram <3

MÅSTE LÄSA NU!

nu måste jag verkligen läsa. jag har bara ritat en till tatuering... inte bra. eller jo, bra, men inte just nu. jag har verkligen inte tid med det... LÄS NU FÖR I HELVETE!

okej... får fortsätta med tatueringen senare...
inte för att skryta, eller jo, lite... men den blir grymt snygg (enligt mig själv) hehe.

skriver mer när jag har tid.

kram <3

Morsning.

tja. vaknade för ungefär en timme sen, och har ätit frukost. sitter just nu och kollar på talang.
gick och la mig vid typ 4 igår... hehe. men jag är pigg. har ju sovit rätt länge ändå... :P

nu ska jag fortsätta kolla, sen ska jag läsa ut ett öga rött...

kram <3

Vad är det du säger?! Att sömn är livsviktigt? Herregud... Det visste jag inte!

tjenare... är fortfarande vaken (obviously). har laddat upp bilder på diverse hemsidor, och ja, gjort allt jag känt för att göra denna lördagsnatt... nu är det slut på roligheter. tyvärr. så jag antar att det enda som finns kvar att göra nu är att sova. så det ska jag nog göra... tror jag.
ska nog kolla några små saker innan jag somnar dock. men sen ska jag sova... känner till och med att ögonen börjar bli lite trötta, nu när jag bestämt mig för att sova...

så, Gonatt på er. sov gott (till er som inte redan sover, till er som gör det önskar jag en fortsatt god natts sömn)

puss o kram <3 

hm... sova? Naah.

tja. sitter här och laddar upp lite bilder. :P är typ aspigg... borde man kanske vara trött vid den här tiden? jag borde egentligen, med tanke på att ja är sjuk och så... men, jag är inte trött. pigg, pigg som en lärka. (typ, haha)

kommer nog sitta uppe ett tag till. varför gå och lägga sig när det är lördag och man är pigg? I can't see why. så jag stannar uppe. tills jag blir trött och vill sova. vilket nu känns som det aldrig kommer hända. hehe. :P

nej men... öhm. jag kanske skriver mer senare. eller, ja, kommer ju säga gonatt när jag väl går och lägger mig. :) men iaf... nu ska jag tillbaka till mina sysslor. 

kraam <3 

Tatueringarna jag ritade

image298

tatueringen ovan är en löv-Ganesh.

image299

detta är en "celtic" med en extra irländsk touch (fyrklövern)

image300

jag själv som pinuppa... hihi. :P

image301

och en tribal...

det var det jag gjorde idag som sagt. :) vad tycker ni?

Ritar tatueringar...

tja. har inte skrivit så mkt idag, mest på grund av att jag varit upptagen med att rita tatueringar. för de flesta som ritar (ja, i alla fall för mig och några till) så har man vissa stunder då man kan rita hur bra som helst, och vissa stunder då det verkligen inte går. det finns också stunder då man är riktigt sugen på att rita, och stunder då man inte alls känner för det. idag var en sån dag då jag kände för att rita, jag kände mig kreativ och jag faktiskt KUNDE rita. haha. så jag gjorde det. och nu har jag väl suttit och gjort det i... mer än 5 timmar i sträck i alla fall (tog dock en paus för att rasta min vovve). har ritat 3 tatueringar, och snart 4. den första är en löv-ganesha (buddistisk gud, typ...), den andra är en tatuering i stilen celtic, med en fyrklöver i mitten, den tredje är jag som pinuppa, och den fjärde är en tribal. 
just nu har jag typ kramp i handen (det får man när man suttit och ritat i flera timmar). och dessutom verkar min svarta bläckpenna vilja ta det lite chill en stund, för det är nog jobbigt att behöva fylla i en hel jävla tribal med svart bläck, om man är så liten. :P hihi. har fyllt i halva, ska snart fylla i resten... sen senare lägger jag upp bilder på hur de blev. :)

nu ska jag fortsätta, som sagt... stay tuned för att se tatueringarna.. ;)

kram <3 

Hur sjukt bortskämd får man bli egentligen?!

usch. sitter och kollar på "My super sweet sixteen" på MTV, bara för att det är lite kul att kolla på äckliga människor (och med äckliga menar jag inte utseendemässigt) ibland. men den här tjejen är ju bara för mycket! hon har världens attityd, som om hon vore drottning över hela världen, hon bossar runt med folk, hennes mamma, hennes vänner, alla. och dessutom verkar alla älska henne. 
nu ska hon fixa en födelsedagsfest till när hon fyller 16 (vilket ju är vad hela programmet går ut på...). nyss såg man när hon provade klänningar som hennes mamma köpt till henne, som hon valt ut själv några månsder innan, och som säkert kostade hur mycket som helst, och så säger hon att de är fula och äckliga, att hon ser FET ut i dem (hon är smal som en pinne) och så frågar hon sin mamma seriöst om hon får BRÄNNA upp dem... jävla sjukt hur bortskämd man kan vara... 
och ALLA som är med i det programmet får en bil (typ en Hummer eller liknande) på sin 16-årsdag...

usch, säger jag bara... usch usch usch.  



update: hon fyller inte ens 16, hon fyller fan 15!
och en till sak. hennes mamma gav henne nyss en DYR jävla bil på hennes födelsedag, och hon börjar gråta och skrika (nej, inte glädjetårar) hon blir arg som in i helvete, för hon ville inte ha bilen NU, hon ville ha den på FESTEN...
GAH! jävla irriterande lilla skitunge... varför kollar jag?

God morgon.

tja. vaknade för typ... 45 minuter sen. har ätit lite frukost och sitter nu här i sängen och är onyttig och kollar på tv. men det får man faktiskt lov till när man är sjuk tycker jag. :P

idag kommer jag väl mest slappa, ta det lugnt, och försöka bli frisk. måste läsa ut "ett öga rött" tills på måndag, så läsa lite ska jag nog också...

skriver om jag har nåt att skriva om, eller om jag har tråkigt, vilket jag antagligen kommer ha nån gång under dagen, haha. :P

kram <3 

Sova snart?

Kanske det kanske. är lite trött, och väldigt sjuk. så det får nog bli så. dessutom har jag slut på roliga saker att göra vid datorn för tillfället... :P haha.

så, jag går nog och lägger mig nu. :)

gonatt på er <3

Näsring

tja. den här ska jag köpa (eller, ja, A ska beställa den till mig :P) I like it. finns typ inte så många ställen (som jag vet om) som säljer näspiercingar... eller, inte ringar iaf. den jag har nu har jag köpt på glitter, men det är jättedålig kvalité och så har de bara den... och jag vill ha en svart. :)

image297

fin.

Bästa simpsons-introt nånsin :D

haha... ligger här i sängen och kollar på simpsons. älskar det. :)

för er som intge sett den redan så får ni nu se den bästa simpsons-intoduktionen någonsin (enligt mig då). haha. så jävla najs. :P X)


Hemma igen... fortfarande sjuk.

tja. kom hem för ett tag sen. nu sitter jag i min säng och kollar på nickelodeon. haha. :P mår inte så bra...
idag blir väl en riktig slappdag, förhoppningsvis. :)

skriver kanske mer senare, men har inte så mkt att skriva om just nu.

kram <3

Sjuk, och inte hemma...

tja. har inte skrivit nåt på lägne, men jag har inte haft tillgång till dator.
sitter hemma hos babe och hostar, snörvlar och sjunger, typ... haha. idag och igår har jag hjälp babe och hennes föräldrar att flytta, till typ andra sidan kvarteret. har ont i hela kroppen och ja... jobbigt har det varit, men det mesta är här nu. :) ska sova här inatt igen, men åker hem imorn. då ska jag typ sova sova sova heela dagen... förhoppningsvis.
nu orkar jag inte skriva mkt mer... men... skriver imorn när jag kommit hem, tror jag. :)

puss o kram <3

RSS 2.0