Surf's up

haha. vi hyrde en film idag (som varje fredag :P), "Surf's up" heter den, en teckand film. trodde inte den skulle vara så speciell... men den var dan asnajs! haha. skrattade som en galning i början. den var cool. rolig, söt, NAJS. hehe. rekommenderat för er som gillar tecknat. och så JÄVLA bra animerat asså. vattnet såg typ mer verkligt ut än riktigt vatten. haha.

nu ska jag gå och lägga mig och läsa. boken jag fick låna av A, till engelskan (för vi ska läsa en bok på engelska i engelskan), började jag läsa lite i igår, och den verkar väldigt bra. grejen är bara den att jag typ aldrig tar mig tid att läsa, förutom när jag ska sova, och numera sitter jag ju oftast vid datorn tills jag nästan tuppar av, men nu ska jag fan ta mig tid att läsa, för när jag väl kommer in i boken så kommer jag inte kunna sluta läsa. 

så... det blir allt jag skriver för idag. :) skriver mer imorn, men då kommer det antagligen vara ganska fullt upp för mig, eftersom det kommer folk och vi ska fira lillebror. så jag och lillasyster ska baka tårta, och kommer antagligen hjälpa till med maten lite också... jag ska ju iaf göra vitlöksbröd och fetasallad. gottigt. :) så, vi får se när jag har tid att skriva. det blir väl senare på kvällen iaf. :)

gonatt, kram <3 

Kommentarer
Postat av: Ponn

Haha,jag såg Surf's up på tåget till åre,den var kul!Big Z.Haha:P

2008-03-28 @ 23:09:23
URL: http://ponnis.blogg.se
Postat av: Malin

Surfs up är bäst! :D:D Ha sett den hur många gånger som hellst :P

2008-03-28 @ 23:12:03
URL: http://brokenspirit.blogg.se
Postat av: Hanna

cool header du hade :D

2008-03-28 @ 23:18:37
URL: http://hannajunland.blogg.se
Postat av: Anonym

Vart i bagarmossen bor du?

2008-03-29 @ 01:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0