Appealing only cause they're just that un-appealing...

tja. sitter här och filosoferar... typ. eller nåt sånt. känner mig rätt borta på nåt sätt. av vilken anledning vet jag inte...

har egentligen inget att skriva om, men har heller inget att göra, så då blir det att jag skriver. massa babbel och osammanhängande saker som ingen fattsr nåt av... förutom MÖJLIGTVIS jag själv. humm... kanske är ikväll en sån kväll som jag borde skriva nåt på. ibland får jag ju skrivryck, och kan skriva rätt så najs grejer om jag sätter mig ner och skriver liksom... funderar på att göra det nu. grejen är bara den att jag inte riktigt vet VAD jag skulle skriva om. det brukar oftast börja med att jag får en inledning, eller en fras i huvudet ungefär, och sen bygger jag på utifrån det, men nu är det typ... helt tomt. det enda jag har i huvudet är låttexter.

tror jag har valt vilken låt jag ska redovisa i engelskan näst-nästa vecka förresten. har typ funderat på att ta den ett tag nu, men har inte varit säker. men nu har jag bestämt mig... nästan. tror jag.
det känns som det skulle funka iaf.
låten är "build god then we'll talk" av Panic at the disco. jävligt bra låt enligt mig, och jag tror att jag har lagt in videon till låten här förut... fast då ligger den under kategorin: video-klipp... antagligen. check it out if you like... :)

nej... nu ska jag inte plåga er mer. :P

skriver senare och säger gonatt. kram <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0