So totally exhausted.

hej. nu är jag hemma från min andra och sista dag som städerska. hemskt var det. hu. är heeeeelt slut, utmattad. ha städat nästan konstant i 7 timmar. dessutom har jag ju städat efter småbarn och bebisar, ej att förglömma. det är så mkt jobbigare. för det första måste man städa samtidigt som barnen springer omkring och skriker. för det andra är borden och stolarna jätelångt ner, så man måste böja sig hur långt ner som helst för att komma åt och torka... och för det tredje så är de småbarn! de geggar, slänger mat på golvet, typ rullar runt i maten, som dessutom är jättegeggig i sig. usch. nä, skulle inte alls kunna tänka mig att ha det som heltidsjobb, att städa efter småbarn. då skulle det vara lättare att vara dagisfröken. :P

 nu sitter jag i min säng och är trött. trött i hela kroppen. orkar inte göra nånting. men¨ändå vet jag att jag måste ut med hunden om nån timme eller så. orkar inte. är död. 

aja, vi får väl se det från den ljusa sidan istället, om en knapp månad kommer det finnas pengar på mitt konto. det känns ju iaf bra. fast jag hade trott att jag skulle få det lite tidigare än så... men men.

nu ska jag väl äta antar jag... JAA! Ravioli... gottigt. haha. :P

kramar <3  

Freaky...

tja. nu har jag kollat klart på filmen, och den var precis som jag hade trott. helt vrickad. :P men den var faktiskt bra. vissa scener var hur äckliga som helst, men filmen i sig var bra, och jag tyckte om den. den var najs. som sagt gillar jag vrickade filmer, så... haha.

sorgligt nog så MÅSTE jag nog pallra mig i säng nu bums. eftersom jag ska vara på jobbet klockan 9 imorn, och hinna gå ut med vovven en snabbis innan också... bläh. efter idag är jag helt slutkörd. är faktiskt glad att jag inte behöver jobba mer med det efter imorn... ett väldigt ansträngande jobb.

hinner inte skriva så mkt nu. så jag säger gonatt, så skriver jag mer efter jobbet imorn, för jag hinner inte precis sätta på datorn imorgon bitti... :P

natti natti. sov sött.

kraam <3

tja.

hej. kollar på simpsons just nu, och efter det är det en film på 6an som jag ska se, "the cell". den verkar ganska läbbig... haha. men den verkar bra också.

så... skriver väl kaske i nån paus, eller efteråt...

ska ju jobba tidigt imorn, så jag borde gå och lägga mig tidigare idag.

nu börjar simpsons igen.. hörs senare. <3

hello...

hej igen. har ganska nyligen varit ute med hunden. smådsyskonen följde också med. vi cyklade och gick om vartannat, cyklade ensam, med hunden i koppel springandes brevid, med hunden i koppel springandes brevid och en lillsyster på pskethållaren. :P

nu ska jag kolla på vänner. sen skriver jag mer. :)

kram <3

hemma igen...

hej hej. hemma från min första dag av mitt 2-dagars-arbete... helt slut. har städat dagen lång. städat, städat och stäääädaaaat... trött trött trött. orkar inte skriva mer just nu, skriver mer sen hur det gick och så... nu ska jag kolla på simpsons, äta mat och sen gå ut med hunden... 

kraam <3 

Gomorron!

god morgon på er. vaknade för ungefär 40 minuter sen, och har sedan dess ätit frukost, slappat lite och suttit vid datorn och kollat på lite tatueringar som de gjort på den studion jag ska besöka. de är riktigt duktiga allihopa. :)
sen la jag till en fråga till min intervju, sm jag glömde att ta med igår..

bobo mår mycket bättre nu! :D han verkar inte vara dålig längre, och han går lättare än innan. det känns bra. då blir en matte glad igen. :)

OJ. nu fick jag nyss ett telefonsamtal från dagis igen... det var tydligen så att jag skulle vara där från 9-4... hehe. men hon sa 4-9 igår, flera gånger, det är jag bombsäker på. men iaf. måste skynda ut med hunden nu och sen åka. 

hörs när jag kommer hem sen... <3  

ny dag...

men näää.. det här var ju inget kul... nu blev det plötsligt en ny dag i statistiken, och därför kan jag inte skriva fler inlägg som folk ska se och läsa så  jag får fler läsare... asså, på den dagen det ökade så mkt på... haha...
nu orkar jag inte skriva mer... har ju typ skrivit konstant i, ja, vad kan det vara, nån timme?

nää... nu fan. ska jag göra nånting som jag skrev att jag inte skulle skriva här igen. men nu kom jag på att klockan är efter tolv, så det är nog okej ändå... JAG SKA SOVA! haha... ja, tror faktiskt jag gör det nu.

natti natti på er. <3 hörs imorn

Vad gör en blogg intressant?

ja... vad är det egentligen som gör en blogg intressant och värd att läsa? är det mode, skvaller, barn, djur? vad är det?
är det kul att läsa om vad folk gör på dagarna? så som jag skriver t.ex. om mina dgar, vad jag gör, hur jag tänker... är det verkligen kul att läsa? och i så fall varför? hmm...
jag undrar jag. själv läser jag faktiskt inte alls många bloggar, just för att jag inte riktigt letar, eller har fastnat för så många. men jag tycker dock att det är kul att skriva om mitt egna liv, och se hur folk bemöter det jag gör (mina konstverk, mina foton, hur jag klär mig, etc.) det är roligt att se vad folk tycker. och det är kul att folk läser om ens liv och kommenterar. varför? behöver vi bekräftelse på nåt sätt? eller är vi bara lite självupptagna?...
jag vet inte. men ni kanske vet. eller har någon aning om det.
varför fastnar ni för en viss blogg? vad är det som gör att ni blir intresserade av en persons liv, och vill läsa mer om det? vill ni kaske vara mer som personen i fråga? känner ni att ni är lik personen? eller tycker ni kanske att det är kul att läsa om någon som är helt olik er, så ni kan sitta och tänka: "gud vad den där personen är dum i huvudet" och skriva arga kommentarer till personen?
once again, hmm...
jaaa... jag verkar grubbla på mycket just nu. varför har jag ingen aning om... brukar inte alls varsa å här "djup" annars... men men. kvällssjuka kanske. :P eller så vill jag bara att flerska titta in här och läsa vad jag skriver, eftersom jag märker att efter varje nytt inlägg händer det något liiitet på min statistikmätare. sjukt. att man kan vilja nånting så gärna, fast man egentligen inte bryr sig så mkt om det. girighet kanske.

men... nu är det dags att sluta babbla.. (se jag skrev inte gå och lägga sig) :P

aja... gonatt... tror jag.

Nattugglor?

finns det några nattugglor som läser den här bloggen?
finns det några som är frekventa besökare av den här bloggen?
vilka är ni egentligen?
ni förökas för varje minut, sakta men säkert, och tittar in här rätt ofta, men vilka är ni egentligen? har ni varit samma människor hela tiden? är ni olika varje dag?
vad tycker ni om min blogg, och vad behövs det mer/mindre av?

jag vill veta. är nyfiken. skriv bara typ hej på kommentarer eller nåt, så jag ser vilka ni är. berätta gärna om er själva om ni vill, och hur ofta ni läser min blogg, eller om ni kanske nyligen hittat hit...
skulle vara jättekul att veta... :)

kram på er <3

oh no, it's me again...

vem försöker jag lura? som om jag någonsin kommer gå och lägga mig innan klockan halv tolv, om det inte är så att jag typ är sjuk och jättetrött. men nu är jag ju inte ens trött...
gud vad jag måste vara irriterande. inget vettigt hasr jag att skriva om heller. bar hur knäpp jag är som säger att jag ska gå och lägga mig, men sen inte gör det.
men egentligen, vad spelar det för roll? varför ska jag tänka på när jag går och lägger mig? de få gånger jag verkligen gått och lagt mig "i tid" har jag motvilligt vaknat morgonen efter och varit tröttare än någonsin, för att jag fått känna på den ljuva känslan av att sova längre. då vill man ju inte bara vara tvungen att gå upp ur sängen. alltså är det EGENTLIGEN smartare om jag går och lägger mig lite senare, eller, ja, den tid då jag brukar gå och lägga mig, för då är jag någorlunda "pigg" morgonen efter, och det blir lättare att vakna... then again, det är ju skönt att sova, och drömma, så varför inte lägga ner mer tid till att göra det. när man vet att man ska upp tidigt, så går man och lägger sig tidigare, för att kunna drömma så länge som möjligt. imorse blev mitt drömmande avbrutet på grund av en viss vovve, och jag klandrar honom inte för det, han mådde ju dåligt. men grejen är den, att om jag hade gått och lagt mig tidigare igår kväll, så hade jag börjat drömma tidigare, och då kunde jag ha avslutat min dröm i lugn och ro innan jag var tvungen att springa ut i regnet för att sitta i en timme på en kall, våt sten.
hmmm... för det första är jag flummig, av någon anledning som jag inte har någon aning om vilken den är... och för det andra... har jag kommit fram till att det nog egentligen är dumt att gå och lägga sig tidigare, fast ändå inte. so, where does that put me?
ska jag gå och lägga mig nu, förhoppningsvis kunna omna så att jag hinner drömma längre, eller, ska jag sitta uppe i någon timma till eller så, antagligen somna på fläcken, drömma, och bli avbruten i mina drömmar tidigt på morgonen?
vet inte. fortfarande. så det blir väl alternativ 2 antar jag. eftersom jg inte kan bestämma mig. 

nu måste ni ha haft himla kul när ni läste allt ovan, mina grubblerier om sömn. haha. ibland kan jag flumma iväg som en galning... kanske inte har visat så jättemycket av den sidan av ig här än, men nån gång har ni nog märkt att jag är lite knasig... :P detta är dock inget ni bör vara rädda för. 

jaa... nu ska jag... ehm. ja. göra nåt som jag inte riktigt vet vad det är än. 

påminn mig att aldrig mer skriva ett inlägg där det står att jag ska gå och lägga mig snart om det inte är skrivet efter tolv. haha. men det kommer jag antagligen göra, tyvärr. that's how I work... :P

 vet ni vad jag nyss tänkte skriva? just precis: "nu ska jag nog gå och lägga mig snart..." jag är hemsk! men det är liksom typ rutin... eller nåt sånt... haha. bara för att jag borde gå och lägga mig, och för att det antagligen är det sista inlägget för dagen (fast det vet man ju dock aldrig heller när det gäller mig) och för att det bara känns bra att avsluta med den meningen på nåt sätt... haha.

aja. men gonatt igen, på er som ska sova.
ha en trevlig resterande natt för er som ska göra annat än sova. och hejdå för mig. :P

kram <3

OH YEAH!

det känns som saker och ting äntligen börjar gå bättre för mig. :D inte för att de har gått åt helvete innan, men det har ju inte varit en dans på rosor på sista tiden precis.. :P
men nu har jag börjat plugga i tid, gör det jag ska, jag fick ett tillfälligt jobb på dagis (bara för 2 dagar, 10 timmar och 600 kronor, men ändå...) och nu fick jag ett mail från en kille från en tatueringsstudio som jag mailade idag om att få komma dit nångång och intervjua dem och fota, till uppgiften i Practical Art. och han skrev att det bara var att komma över, och jag fick ställa frågor och fota hur mycket jag ville. dessutom har jag skrivit frågor som jag ska ställa dem när jag kommer dit, 15 stycken. och det känns som om de var ganska bra. så nu är det bara att pallra sig dit nån dag, fota och ställa mina frågor, så slipper jag tänka mer på det. det känns så bra! är glaaad. :D
hoppas ni också är glada. nu ska jag nog gå och lägga mig ganska snart. måste ju vara vaken nog att märka om vovven måste ut tidigt imorn bitti. han mår som sagt bättre än imorse, men fortfarande lite dålig, så manvet aldrig riktigt vad som kan hända under natten. alltså är det smart att gå att lägga sig lite tidigare. och nu har jag ju faktiskt inte alls mkt att göra,har typ tröttnat på allt som har med internet att göra (eftersom jag kollar samma saker om och om igen typ hela dagarna, och det händer nästan aldrig nåt, eftersom ja kollar så ofta...) Och det är inget speciellt bra på tv heller. så det ska nog gå lättare att somna tidigt idag... dessutom gillar jag att sova, och drömma. det är kul att drömma... ibland är drömmarna så verkliga att det känns som det verkligen händer på riktigt. :) 

så, som sagt. sova. gonatt på er. <3 och nu går jag fasiken och lägger mig också...se, NU stängde jag av tv:n... och precis efter jag skrivit klart det här inlägget och kollat lite grejer stänger jag av datorn också! :D

sov gott, dröm sött. hörs imorn. kraaam<3  

Hello...

hej hej... har nyss varit ute med hunden. han mår bättre nu, vi har matat honom med ris med smör på, och han tyckte det var mumsigt. han rkar fortfarande typ inte stå eller gå väldigt långt, men han är på bättringsvägen tror vi iaf.. hoppas han mår bättre snart min lilla vovveplutt! han ser så ynklig ut just nu... :( det är aldrig kul för en matte. men han verkar glad iaf... och det är ju bra. :)

juste, det är onsdag idag ja... massa program på samma tid. :S men jag gör väl som vanligt, kollar på LOST, spelar in Top Model och kollar på reprisen av Greys. det blir bra. :)
om lite mer än en timme är det vänner. najs. just nu är jag fortfarande rätt så rastlös... har nästan inte varit aktiv nånting idag, förutom att gå korta bitar med vovven, gå ner till tvättstugan och bära kassar, och tgyp, gå fram och tillbaka till köket... :P haha.

hum hum hum.
jag tänker mkt just nu... på typ allt möjligt... det låter så i mitt huvud "hum hum hum..." haha. har jag skrivit det redan? haha... säkert. känns som jag upprepar mig extremt mkt hela tiden... knas. jag vill måla! jag skulle ha målat idag om det hade varit skola. men det är det inte, och det är ju skönt. men vissa saker saknar man... och inte ska jag få måla nästa vecka heller, för då är det typ nån speciell dag på onsdagen... vet inte riktigt vad vi ska göra, men nåt annat än det vanliga iaf.. hmm...

hoppas ni som har sportlov har kul på er lediga tid. :)

kram, hörs senare <3

segt igen...

nu är det sådär segt igen... har inget att göra, och sitter bara och glor, kollar samma saker på datorn typ 50 ggr om, och sen sitter ja och glor lite mer... usch! orkar inte inte ha nåt att göra... och sen kommer allting hända på samma gång säkert, så jag inte hinner med allt. skulle ju egentligen ha åkt och skaffat träningskort och tränat med syrran i veckan, men våra tider matchar inte, när jag inte har saker att göra, är hon upptagen, när hon inte är upptagen, är jag det... blä! men vi har iaf BESTÄMT att vi ska göra det på Tisdag istället...
sen skulle jag ju hunnit träffa A också, vilket jag hade tänkt göra idag, men sen visar det dig att hon inte hade tid idag, så vi skulle träffas nån annan dag i veckan, men nu visar det ju sig att JAG är upptagen imorn och på fredag, så då blir det ju inte... och sen vet jag ju inte om jag åker till England i helgen, vilket jag antagligen inte gör, så då kan jag träffa A då kanske... mm... men det skulle ju vara så jävla najs att åka till England... och nu när jag kommer tjäna lite pengar kanske jag kan hitta nån billig resa över helgen... men antagligen inte. jag väntar tills S ringer igen, så får vi väl se hur det blir med det...
hmm... så jag har alltså rätt mkt jag ska göra resten av veckan, mn inget jag kan göra nu, och det är irriterande...
jag antar att jag också är irriterande just nu... så jag slutar med det. :P

juste... mitt läsarantal ökar lite sakta men säkert, och jag hoppas att ni få som hittat hit stannar kvar också :) skulle vara trevligt med lite fler läsare, har ju som sagt inte alls många just nu, och det är fine med mig, men det är ju kul att folk intresserar sig för vad jag gör... :D

jaha... nu ska jag väl fortsätta med att göra absolut ingeting, och lämna er ifred ett tag. :P

kraam<3

wohoo! pengar!

ja... eller, lite pengar iaf. :P
jag fick ett telefonsamtal från mitt gamla dagis, och de frågade mig om jag kunde hjälpa till och städa där imorn och på fredag från 4-9. och eftersom jag är i stort behov av pengar så tog jag det såklart. jag kommer tjäna 60:- i timmen, alltså kommer jag tjäna totalt 600 kronor på de 2 dagarna... så det känns bra. det är ju inte så jättemkt pengar precis, men jag tar allt jag kan få... :)

nu ska jag gå och hänga upp tvätt... :P

hörs senare. <3 

Hej hej...

godmorgon till er som nss har vaknat... själv vaknade jag för länge sen. klockan 8 imorse var jag tvungen att springa ut med hunden, han mådde inte bra... satt ute i regnet med honom i en timme och frös fingrarna av mig... sen gick vi hem, och försökte få honom att äta lite. nu har han ätit, och ligger och sover just nu på sin matta. han kan knappt gå och är jättetrött, men det verkar som han mår lite bättre nu iaf...

skulle bara säga god morgon... vet inte vad jag ska göra resten av dagen... kanske åker in till stan idag och köper träningskort på f&s med syrran... vi får se hur hon mår o så...

haha... jag gick inte och la mig när jag sa att jag skulle gör det igår... big surprise! :P nää... jag stängde faktiskt av datorn, och tv:n... men sen när jag skulle gå och hämta lakan för att bädda min säng så såg jag att det var oscarsgalan... så jag låg i min nybäddade säng och kollade på det yills det slutade klockan 00.30 ungefär... och sen kunde jag inte somna på ett tag... vet inte riktigt när jag somnade, men men...

nu ska jag göra nåt... kram på er <3

Tja tja...

hej på er... är ganska trött just nu... har kollat på vänner, gossip girl och i huvudet på gynning... haha. hon är så knäpp. :P
jag känner att jag antagligen kommer bli helt beroende av gossip girl... sitter redan nu när jag kollar på det och hoppas att det inte ska sluta... det är faktiskt bra. jag vet inte riktigt varför, men jag gillar ungdomsserier...
hum hum hum... jaa, jag undrar jag... vet dock inte riktigt VAD jag undrar, känner bara "hum hum hum..." just nu... :P men.. jag är knasig. haha...

undra om jag ska gå och lägga mig tidigt idag? jag dkulle kunna gå och lägga mig nu faktiskt... skulle vara rätt skönt. det är bara så himla svårt att stänga av datorn och gå och lägga sig när man ändå har datorn i dängen, liksom... haha, inte bra...

aja... fan, tror nog jag går och lägger mig... shit. konstigt för att vara mig att gå och lägga mig såhär tidigt. klockan är ju bara 22.06... mm... knas. men ändå... skönt att sova. soooovaaaa....

hoppas ni haft en bra dag!

natti natti <3

Sköönt.. :)

har nyss tagit ett långt bad... det var mysigt. tog min mp3 och högtalarna till den och satte på lite Paramore, sen la jag mig i badet och lyssnade på bra musik och chillade järnet... :P

nu ska jag chilla ett tag till i sängen, om lite mer än en timme är det vänner, och sen gossip girl :D...

kraamar <3

change of plans...

jag skrev ju innan att jag antagligen inte skulle ut och cykla på grund av regnet idag, och att jag skulle åka och träna på friskis&svettis med syrran.
well, turns out att hon inte mår så bra, så vi bestämde att ta det en annan dag, kanske imorn...
och nu sitter jag här med blött,rufsigt hår, trött efter en entimmes cykeltur. :P
vi cyklade förbi min skola, så jag kunde lära mig vägen dit om jag skulle få för mig att cykla till skolan nån dag...

nu ska jag väl... göra nåt. vet inte vad. så låter det ofta numera. :P haha... jag har typ inga läxor att göra heller. konstigt det känns. förut hade jag ju asmånga. typ läxor i överflöd, och orkade inte göra dem. men nu har jag i princip gjort alla, så jag har inget mer att göra just nu... bara några små uppgifter som jag skulle gjort för länge sen, och så träningsdagboken såklart... men annars är det inget mer... kommer väl antagligen få mer läxor efter lovet :S... men just nu känns det konstigt. haha. men skönt...

hmm... what to do? vet inte riktigt.

aja... kram <3 hörs senare...

Seeeeegt...

gah! jag har tråkigt... finns ju inget att göra. vädret är skit, sitter vid datorn och typ gör ingenting... trött, hungrig (nä, jag har inte ätit än....) 
finns det nån som har nåt roligt videoklipp att visa mig eller nåt annat kul? haha... jag har tråååååkigt!

gud vad jobbig jag är... nu får jag lägga av.

haha. sheila ringde mig igår och ville att jag skulle åka med några andra av mina gamla kompisar för att hälsa på henne i england i helgen. jag sa: "men jag har inga pengar..." (och ni vet väl antagligen varför) "men jag skulle jättegärna vilja komma." hon: "så du vill komma? så om det typ ramlade ner en biljett från himlen så skulle du komma?" jag: "jaa, självklart. det är bara pengarna som är problemet..." hon: "mm... men, vi fixar det på nåt sätt!"

så hon ska höra av sig senare i veckan och så får vi se hur det blir. men jag förväntar mig inte nånting... det blir aldrig bra då. men hoppas kan man väl alltid göra? ... fast inte för mkt... 

tralallalalalaaaaa.... uttråkad, vad ska jag göra?


aja. kram <3 


God morgon.

morsning korsning på er!
vaknade väl för typ 2 timmar sen, men har varit rätt upptagen tills nu. åt frukost, gick ut med hunden, tvättade hundens tassar...

det var inte så fint väder idag... så jag tror inte det blir nån cykling. :( men jag åker nog med syrran och tränar iaf, när hon slutat skolan för dagen...

jag är hungrig... försöker komma på nåt vettigt att äta, med tanke på att jag varit rätt så jävla onyttig i flera dagar, och brde ändra mina matvanor lite... men jag kommer inte på nåt. får väl bli torillarester, inte för att det är så jättenyttigt precis, men bättre än vissa andra saker... :P

hmm... nu ska jag ta det lugnt ett tag, sen...  jaa... syrran skulle ringa när hon slutat, vid typ 1 nångång... så då får vi väl se vad som händer. nu blir det väl chill vid datorn ett tag. sen mat!

ha det bra, hörs lite senare.

kram <3

Trööött... sova...

mmm... nu ska jag gå och lägga mig snart... chattar lite med A just nu... men får la säga gonatt till henne snart... snart... :P

är faktiskt trött, och måste ju FAKTISKT gå ut med hunden imorn bitti igen... dessutom ska jag antagligen vara ganska aktiv imorn också... så, att sova är en bra idé... kanske.

så, gonatt på er! hoppas ni haft en bra dag.

haha... bobo ligger på golvet och snarkar som en galning...

nu sova... kraam<3

Hallå...

hej hej...
det blev inget mer cyklande för mig idag... men imorn blir det :) och så ska jag och storstrumpan åka till friskis&svettis och köpa träningskort också... och antagligen köra första träningspasset imorn...
har inte gjort nåt speciellt sen jag skrev sist... var nere med småsyskonen och vovven i centrum för att köpa pizza och lite annat... gud, jag är såå onyttig just nu... måste  sluta med det. inte bra.
nu har jag suttit vid ett jätteirriterande spel jättelänge... men nu orkade jag inte mer... så jag skiter i det... :P man kan ju bli helt fast i såna där grejer... inte heller bra.

jag är jättetrött. skulle kunna somna... men det ska ja inte... ska vara vaken ett tag till... :P

imorn blir det träning! :D wohoo... ser fram emot att börja träna... :)

gääääsp... nu ska jag göra nånting... vet dock inte vad. igen. :P

ha det bra <3

Cykling, cykling...

kom nyss in från en entimmes cykeltur med mamma och lillasyster. det var kul. jag älskar att cykla. sån skön känsla att bara dra på rejält och cykla i full fart på vägarna. dessutom är det ju underbart väder ute nu.
vi åkte och kollade vägen till syrrans skola, senare idag ska mamma visa hur jag åker om jag vill cykla till skolan. skulle vara najs att veta hur man åker om man nu får för sig att cykla till skolan nån varm sommardag... :)

så... det blir ganska mycket utomhusliv idag... skönt. inte bara sitta inne som jag gjorde igr, jag menar, det är ju trots allt SPORTLOV... :P haha. inte för att ja brukar bry mig om det, men men...

tog lite bilder medan jag cyklade... tyckte det var så najs ljus ute, så det blev vissa ganska coola bilder tycker jag. :)
har redigerat några bilder... här är några:

        

image180

nu ska jag chilla ett tag framför datorn, och sen blir det ut och cykla igen... :)

kraaam<3




och helvete vad jag dödar er om ni snor mina bilder! bara så ni vet...



visst, ni skulle tekniskt sett kunna ta mina bilder och ha för eget bruk, men det strider mot lagen, så om jag skulle få reda på, eller någon annan, att någon har tagit mina bilder och använt dem utan att fråga mig så skulle de få betala. så... 

haha... nu kanske jag låter lite väl allvarlig, men det är ju ganska tråkigt om folk skulle ta ens bilder, det är ju ens egen ägodel, vare sig man lägger ut den på internet eller inte...   

Mors mors...

hej hopp! vilket vackert väder vi har ute idag! :D jag har varit ute på promenad med mina småsyskon, vovven och katten. det var trevligt. haha... katten klättrar högt upp i träd och ramla typ ner sen... :P söt.

sen har jag skrivit träningsdagbok, och ringt till fruktbudet för att kolla om de fått mitt mail. hon sa att hon som hade hand om såna saker var sjuk, men att hon skulle kolla upp det... så vi får väl se nu vad som händer. :) hoppas verkligen jag får det jobbet. jag tror det skulle vara ganska roligt, och jag måste verkligen tjäna ihop pengar nu...

haha... jag och lillebror hade lite kul igår, oc satt och kollade på Björn Gustafsson-klipp på youtube, då hittade vi den här vackra sången som jag tänkte dela med mig av till er... haha... ni som kollar på melodifestivalen har väl redan sett det här... men jag kollar inte längre på det så ofta... den är bra iaf... :P  xD


haha... aa, så kul kan man ha... :P

nu ska jag göra nånting... vet inte riktigt vad men... typ spela nåt spel eller så... :P

ha en bra dag, hörs lite senare.

kram <3

Sova snart...

tja tja... har inte haft en så väldigt aktiv dag idag, men det har varit ganska chill iaf... :) kollat på tv, käkat skräpmat, suttit vid datorn, spenderat mkt tid i sängen (på grund av att det är där tv:n och datorn finns... :P)... 
var ju ute med hunden också. det var skönt. nu känns det faktiskt som vår, även på eftermiddagen, så jag hoppas verkligen det håller i sig nu... :)
har nyligen kollat klart på en film, "Tolken"... den var bra, men jag hängde inte riktigt med för jag var inte så fokuserad på filmen hla tiden... vet inte riktigt varför, men... 

nu ska jag sova snart... inte så jättetrött, men måste gå ut med hunden imornbitti, så det är kanske smart att gå och lägga sig lite tidigare än då jag gick och la mig igår, exempelvis... hehe. 

så... sova. hoppas ni haft en skön dag! :D

kramar <3 

Slapp-Söndag...

tja... jaa... det är verkligen en slapp dag. har verkligen inte gjort någonting vettigt alls idag... bara suttit i sängen och ätit onyttiga saker, typ.. haha...

nu har jag nyss kollat klart på reprisen av Greys Anatomy, den var bra... :)
ska gå ut med hunden snart, sen vet jag inte... mer slappande antar jag... usch. jag orkar inte dagar som är såhär sega. visst, det är ju skönt att inte behöva göra nånting, men det är jobbigt att inte ha nånting att göra... haha, om ni fattar vad jag menar... 

men nu, ut på promenad... 

kraam<3  

Uttråkad...

hej hej... sitter här i sängen oc gör inget vettigt alls... har ganska tråkigt. :P

hmm... vet inte riktigt vad jag ska göra, finns typ inget att göra just nu, är lat och uttråkad... ska nog sitta oc spela lite, göra lite grejer vid datorn, kolla tv... göra annat obetydligt...

aja... ar ni gjort nåt kul i helgen?

kram <3


God morgon!

gomorron på er! :D
vaknade för lite mindre än en timme sen, har ätit... typ brunch. eller nåt sånt.
just nu ligger jag och slappar i sängen, kollar på vänner. snart ska jag gå och ta ett bad. sköööönt... :)

skriver mer senare... ha en bra dag!

kram <3 

ehrm... ja.

joo... jag skulle ju gå och läggas mig var det va? heheh... mmm... visst. så var det. men så blev det inte. är fortfarande vaken, som sagt...

ska nog kolla lite kuliga grejer på datorn... sen blir det nog sängen för mig... haha. vi får se.

är faktiskt lite trött... men äsch, det är ju fan helg... då får man vara uppe längre... :D haha...

Tatueringar...

jo, som sagt ritade jag lite tatueringar idag, och har gjort det innan också, till practical art-arbetet... tänkte lägga ut de jag ritat hittills... :)

image166

image165

image164   

 

image169

image170

det är de jag gjort hittills. har designat alla själv, förutom draken på den nedersta, den har min syster, bara att hon vill fylla ut den med blommorna... :)

 

Gårdagens outfit...

det här hade jag på mig igår: image163

¤ Svarta jeans, Gina Tricot
¤ Gult linne, Gina Tricot
¤ Vit hood, HM Divided

och så hade jag håret uppsatt i en lite slapp knut.. :)



jaa... jag skulle laddat upp det igår, men det gick inte av nån konstig anledning, så la upp det nu istället... :)

ha det bra! <3

Lördag...

hej på er! :)
jag har inte orkat skriva nåt idag, bara tagit det lugnt här hemma...
sov rätt så länge imorse, det var skönt... :)
var ute med hunden och katten med lillasyster, haha, katten är galen... börjar bete sig mer och mer som en hund. vi kastade till och med pinne åt honom, och han sprang efter den och örsökte ta den... haha. söt kisse.
sen har jag bara uttit hemma, ritat tatueringar, och chillat. :P

kollade på en film för inte så länge sen... "härmed förklarar jag er chuck och larry", haha, fett skön film. det roligaste i hela filmen är bröllopet. så jävla kul, vi typ satt och asflabbade åt det och kollade på det om och om igen... lika roligt varje gång. en film jag rekommenderar. :D

här får ni några klipp från filmen, och om ni inte vill ha någonting avslöjat eller så, om ni tänkt se filmen, så behöver ni inte kolla... :) den första är dock bara en trailer...


haha... asså, luffarens tal efter bröllopet är typ det bästa nånsin... var bara tvungen:

"ching ching, ching ching... the wires are all in place. and they have tapped all of our phones. chinese government's in on it. And Elizabeth Taylor is Bigfoot! Turn off my brain..."
...
"there's a microphone in the cake!" *börjar gräva i tårtan* "they moved it..."

haha... garvar ihjäl mig. och hans snygga dans där sen också, så jäkla bra asså! HAHA...

jaa... så kul har jag haft. ätit en massa chips och dip och drucit pepsi har jag gjort också, mumsigt var det. :D

asså... det är typ helt sjukt. jag var inte riktigt medveten om exakt hur mycket smalare jag faktiskt har blivit. men det har jag. lillasyrran sa åt mig att pröva lite gamla jeans, som hon tyckte såg stora ut med tanke på hur jag ser ut... så jag provade dem, och byxor som suttit rätt så tight innan satt typ löst på mig nu. och då hämtade jag ett par jeans som jag fick av en kompis för typ flera år sen, och som jag aldrig kunnat använda för de var alldeles för små i midjan, men nu passade de! de var fortfarande aningen tighta i midjan, men jg skulle ju helt klart kunna ha dem på mig... helt sjukt asså...

men aja... ska väl gå och lägga mig snart... är inte vidare trött precis, men iaf...

hoppas ni haft en bra dag.
 
kram <3

hej hej...

tjenare... har nyss varit ute med hunden, sitter just nu och äter godis i min säng och glor på tv...

efter jag skrev sist la jag mig och kollade på tv, och sen somade jag. skönt att ta en liten tupplur. sen blir jag väckt av att mobilen ringer... pratar väldigt trött i mobilen, och sen somnar jag igen... fast jag hinner knappt sova nånting innan jag blir v'ckt igen, den här gången av min lillasyster som kommer in och skriker: "lina, du måste vakna, klockan är halv 6, du måste vakna nu... NU!!! jag skriker lite tillbaka, oc sen går jag upp och går ut med hunden...

haha... när jag är ute så kommer den en man springande nerför backen, ser lite skum ut, så tvärstannar han när han ser bobo, och säger(i en barnslig pipig röst): "åh, vilken gullig! e de en labrador?" jag: "Aa..." Bobo blir lite rädd för mannen, och börjar skälla... mannen: "E han arg?" jag: "nää..." mannen: "nä, dom brukar vara så snälla dom där..." jag: "mm..." mannen: "ha det bra!" så springer han iväg igen.... haha....

nu ska jag kolla på Scrubs... hörs senare... :)

kram <3


Fredag...

hej på er...
vaknade i tid imorse, klockan 7, gjorde mig i ordning och åkte till skolan.
hade svenska, kollade på film, "köpmannen i venedig"... vi hann inte kolla klart, men jag var inte precis så uppmärksam på filmen ändå... var så trött...
 sen hade vi estetiks orientering. läraren sa att vi fick gå om vi ville, så alla gick typ... jag var tvungen att redovisa en sak som de flesta redan redovisat, men sen fick jag gå...
åkte hem, har nyss ätit lite mat, och nu ligger jag i sängen och kollar på tv och sitter vid datorn...

wohooo! nu är det sportlov! :D skööönt. har varit så mkt nu på sistone, har pluggat varje kväll i typ en vecka, haft saker att redovisa och lämna in typ varje dag... men nu får jag ta det lite lugnt ett tag.

nu ska jag chilla... ha det bra! skriver mer senare...

kram<3

Gonatt peoples...

hej hej... tänkte bara säga gonatt, för nu ska jag sova! är astrött, mååååsteee sooovaaaa..... bara så att ni vet... :P

så, natti natti på er. om ni inte gått och lagt er än borde ni göra det... fast jag kan iofs inte säga nåt om det eftersom att jag går och lägger mig nu känns liksom tidigt... hehe... :P

fan, glömde träningsdagboken... men jag får göra det imorn istället....
wohoooo! imorn är det fredag, och sen är det sportlov! yeeehaw! haha... yäh.

näää.... nu blev det anaingen flummigt. men iaf. skönt med lov. skönt att få sova nu...

GONATT! <3


Torsdag...

tja!
sorry att jag inte skrivit nåt tidigare idag, men jag är alldeles för upptagen med plugg just nu för att hinna göra så mkt annat...
vaknade imorse klockan 07.30, i tron om att det var rätt tid för mig att vakna... kom dock på efter typ några sekunder att det inte alls var rätt, och att jag hade en kvart på mig att göra mig i ordning. åt en banan och drack lite vitaminer, klädde på mig, borstade tänderna, och sen stack jag.
kom till skolan i tid, vi hade foto. fotade i studio idag, det var najs. :) jag, A, J, och Cissi var i samma grupp, och turades om med att fota varandra. kuligt var det. fotade portätt, och sen hade vi lite tid över, så vi fotade lite roliga saker också, typ gruppfoton och sånt... :P haha... vi hade nog kanske lite väl kul, för när vi sen förde över bilderna till datorn så märkte vi att det var typ minst 260 bilder vi hade tagit... hehe...
sen gick jag, A och J till Max (haha... konstigt, det är ju torsdag). vi åt muuuumsig mat, mycket mycket mumsig mat, och sen märkte vi att det var 5 mintuter kvar tills vi började lektionen, så vi gick snabbt... :P
hade redovisning om Jamaica på engelskan, gick väl bra... bara att en viss person i vår grupp pratade för mycket... och det var inte jag. :P vi diggade lite bob marley och lät resten av klassen digga med i några minuter, sen var vi klara...
hade lite tid att döda efter engelskan, så vi satte oss några stycken i ett klassrum och väntade på att lektionen skulle börja. snackade om lite sjuka grejer... bland annat danmark... haha. :P
sen var det naturkunskap. och vad var det jag sa, självklart hade han INTE rättat proven, som han LOVAT! kom med nån dum bortförklaring... då började vi koka lite smått. och sa: "men kan inte du rätta dem nu på lektionen då? så kan vi göra annat medans..." han svarar: "joo, det kan jag ju göra"... men icke. istället ställer han sig och babblar om nåt konstigt som vi ska börja arbeta med efter lovet. när han har babblat i ungefär 30 minuter så frågar jag "men, skulle inte du rätta våra prov?" "joo... jag ska bara gå igenom det här lite snabbt först bara..." babblar på som en galning som vanligt, jag kokar av ilska, vill döda gubben.... ännu en halvtimme går, jag har ingen som helst uppmärksamhet på vad han snackar om för jag är upptagen med att koka. sen, när det är 20 minuter kvar av lektionen frågar vi än en gång "men kan du inte gå och rätta våra prov nu?" "jovisst, precis. jag går in här och rättar dem" så då gör han faktiskt det, men hinner ju självklart inte klart innan lektionens slut, för att han är trög. folket hinner gå, och vi sitter kvar och väntar... sen får vi iaf reda på vad vi fick på första delen av provet, och det blev ett VG för mig. skönt. 
åkte hem, åt mat, satt lite vid datorn, syster kom hit för att åka och handla med mamma och styvpappa, och då passade jag på att fråga henne om tatueringarna hon ville göra, så hon skissade upp ungefär hur hon ville att det skulle se ut.
sen åkte de, och jag gick ut med hunden...
när jag kom in satte jag mig och pluggade, och hjälpte min lillasyster med några grejer hon ville ha hjälp med i sitt pluggande. 
sen kollade vi på vänner, och efter det pluggade jag vidare igen.
blev klar med pluggandet för ett tag sen, och har suttit och laddat upp lite bilder och så. 

nu ska jag väl snart sova tror jag... blir redovisning i estetisk orientering imorn, nåt jag inte riktigt ser fram emot, men det måste väl görs nån gång antar jag...

juste! måste börja skriva tränngsdagbok också... skulle ha gjort det för ett tag sen, men har inte gjort det än... hmm... bör inte ta alldeles för långt tid. 

ajja, hoppas ni har haft en bra dag... kram<3  

Dagens outfit...

hej igen, det här är alltså vad jag hade på mig idag, väldigt enkelt, med tanke på att mn ska kunna spilla lite på kläderna utan att de tar för stor skada av det...

image160

 

¤ Jeans, syrrans gamla...
¤ vitt linne, HM
¤ svart hood, Gina Tricot
¤ örhängen, Kicks. 

det var det... nu är det sovatid. gonatt <3

Onsdag...

tja. ska gå och lgga mig snart tror jag... men först inlägget som jag skrev tt jag skulle skriva. ni kanske egentligen inte bryr er värst mkt, men ändå... har ma sagt så har man...

gick upp vid 7.30, gjorde mig i ordning och åkte till skolan.
hade bild, då vi fortsatte måla på våra porträtt. roligt :) ^^ jag målade mer på håret, och hann med lite ögon också, men ska fortsätta med det nästa gång...
såhär ser det ut hittills:

image159

haha... hennes hår blev jätte afro-fluffigt, men det är najs ändå... :P

efter bilden var det lunch, inte så mkt speciellt med det... haha.

sen hade vi form, och jag fortsatte med min konstiga skulptur, eller, vad man nu kan kalla det... :S det blir rätt så najs tror jag, men inte precis så jag hade tänkt mig att det skulle bli från början kanske...
lägger ut bilder på mitt "konstverk" när det är klart... :P jag och A var lite tjocka och köpte en brownie i cafeterian, mumsigt god var den... :)

sen var det liten rast, och sen design. vid den här tidpunkten på den här dagen är man som tröttast, och vill inget hellre än att åka hem och sova, men får stå ut en hel lektion till ändå. var lite segt i början, men sen kom jag igång. började bygga på mitt lusthus. (alltså, som sagt, inte ett riktigt stort utan en liten modell i kartong :P) kom rätt så långt. 

sen fick vi ÄNTLIGEN åka hem... 
jag och A satt på tunnelbanan och var trötta, hade synkad huvudvärk och mådde allmänt illa, sen gick hon av innan mig, och jag satte på mp3:n på för hög volym och tittade ut genom fönstret resten av vägen hem...

väl hemma åt jag mat och tog det lite chill framför tv:n, sen behövde jag inte gå ut med hunden, och satte mig och började plugga... tog inte så jättelångt tid... sen kollade jag vänner, pluggade vidare, kollade lost, gick och la mig i ett bad, och sen satte jag mig vid datorn... där jag suttit tills nu... och nu ska jag som sagt gå och lägg mig snart... ska bara göra en "dagens outfit" och sen är det klart. :D

imorn blir det foto i studio, engelskaredovisning och förhoppningsvis får vi tillbaka naturkunskapsproven också, han LOVADE ju faktiskt att han skulle ha med dem, men han är väldigt oföutsägbar, så man vet aldrig. han har nog antagligen glömt det... :P

kommer ett till inlägg snart...

kram <3

Hej igen...


tja, ska snart kolla på Lost, sitter just nu och laddar upp lite bilder. har nyss gjort klart mina läxor. känns bra.
är fortfarande upptagen allstå, så jag skriver mer om min dag senare...

sorry att jag inte hinner skriva så mkt... :S lots going on...

kram <3

Hallå.

hej hej.... skulle ju ha skrivit igårkväll, men det gick inte att logga in...
idag har jag varit på odenplan, och haft de rolia ämnena, dock blir man väldigt trött islutet av dagen...

kan inte skriva så mkt just nu... måste ut med hunden. men jag skriver mer senare...

kram <3

Hej hej... kort inlägg.

tja! kom hem, från skolan för ett ganska långt tag sen... har bara glömt att skriva. jag har varit väääldigt upptagen med att sitta och skissa på ideér till tatueringar... vi måste visa läraren lite mer arbete, annars blir det IG som omdöme... så jag måste rita löite och söka info tills imron och har basically suttit och jobbat på det sen jag kom hem, vilket måste varit nån gång vid 3. har ju självklart ätit också... men det tog intge långt tid... 

nu måste jag ut med hunden, och sen gäller det bara att plugga vidare, så ni kommer nog inte höra så mkt av mig idag, kanske ikväll nångång...

aja... kram. hörs senare...

<3

God morgon

hej hej... nu har jag vaknat lite. gick upp klockan 7 ungefär... har ätit dum frukost, idag igen... gjort mig i ordning, och nu ska jag snart gå till skolan... :)

jaa... har inte så mkt att sriva, tänkte bara höra av mig.

kram <3

tjuvlyssnat... och sista inlägget för inatt.

tja... igen. nu har jag spanat in tjuvtittat och tjuvlyssnat... hittade några roliga grejer... men lägger bara upp en grej här... för nu måste jag verkligen sova asså... :P

Påminner om förra helgen när jag låg med Jessica Biel

Biosalong 3, Sickla

Filmen "Bee movie" har precis börjat och en mamma och pojke ~5 har just satt sig ner.
Pojken (upprört): Den här filmen har jag sett på Bolibompa!!
Mamman (ointresserat): Jaha...
Pojken: Jaa, fast det var ritat.
Mamma: Jaha....
Pojken: Och så var det en annan film!

haha... gulligt.

nu SOVA!!!!
gonatt.

antalet ökar...

ja, jag vet. jag skrev aslldeles precis nyss att jg skulle gå och lägga mig. men jag ska faktiskt... snart. :P haha.

jaa... mitt LILLA antal besökare ökar. det får en att vilj skriva mer, för ju mer jag skriver, desto fler är det som läser. och, ja, även om jag inte EGENTLIGEN bryr mig så mkt om hur många det är som läser så är det ju kul att fler verkligen gör det... man blir liksom lite peppad... haha.... så jag får väl börja skriva mer och oftare helt enkelt. :)

okej... nu ska jag inte säga en gång till att jag verkligen SKA gå och läga mig, för det kan hända att jag inte håller det, men... ja. jag är tyst. haha... 

nä, nu fan... gonatt. igen, och igen, och igen... :P

jag är knasig när jag är trött, och det bevisar alltså nu att eftersom jag är knasig måste jag vara lite trött iaf, så jag borde alltså sova, logiskt sätt. men ändå lockar tanken mig inte så fruktansvärt. det lockar mer när man väl ligger i sängen och måste gå upp på morgonen. då önskar man allt att man hade gått och lgt sig lite tidigare så man hade kunnat få sova liiite längre. men icke... 

tror fan ja ska kolla tjuvtittat och tjuvlyssnat innan jag går och lägger mig också... alltså kanske jag skriver mer om en liten stund, vilket jag inte borde. men vem bryr sig egentligen? :P

aja... hörs snart, eller inte, i såna fall imorn bitti antagligen, om jag hinner... :) 

kram  

men... gå och lägg dig!

haha...  ja, för typ en timma sen skulle jag gå och lägga mig lr hur var det? hmm...
fastnar alltid framför datorn längre än väntat, och det gör det inte precis lättare att slita sig när man har den I SÄNGEN... ehh... men nu borde jag faktiskt gå och lägga mig. är fortfarande inte så trött, och det är egentligen inte sååå sent. men jag måste förbättra mina sovvanor lite grann. jag blir så trött på dagarna annars...

så. nu säger jag det igen, och jag menar det den här gången: GONATT! :D

kram på er...

BTW, ni kommenterar inte så ofta längre...
och jag skriver ju som sagt för min egen skull, mest, men ändå. man kan ju bry sig lite om sina få läsare iaf, så om det är nåt ni tycker det ska finnas mer av så är det bara att säga till... :)

ja. som sagt, alldeles för många gånger, gonatt.

peace out folks.


Dagens outfit

hej igen... här är alltså dagens outfit:

image155

   

¤ Svarta jeans, Gina Tricot
¤ Rött linne, ???
¤ Mörkgrå hood, HM Divided

en ganska enkel outfit, men jag tycker den är najs. :)

nu ska jag g och lägga mig snart. ä inte vidare trött, me borde sova lite mer...

gonatt. <3

Hej hej... :)

tja.
sitter här vid datorn, har kollat lite priser på friskis&svettis-träning... hmm... asså, eftersom jag har det lite skralt i kassan just nu så kan jag nog inte köpa nåt som jag helst skulle vilja, nåt kort där man kan träna när, var och hur man vill.... men det får väl bli nån slags gympa eller så... men det funkar ju, jag menar, jag tränar ju ingenting nu, så det är ju bättre att börja träna nånting än ingenting iaf... haha.

jaaa... skulle ju skriva om min dag...

vaknade vid 8, åt onyttig frukost... (jag var inte sugen på nåt annat...) sen gjorde jag mig i ordning, och gick ut med hunden, och sen åkte jag till skolan...

första lektionen var svenska, vigjorde inte så mkt... typ pratade om det vi hade gjort, hur vi tyckte det hade varit, hur det hade varit att hålla föredrag, m.m.
sen var det lunch, och jag hade med mig egen lunch, pannkakor... det var ganska gott. :D
sen satt vi och hade tråkigt ett tag, körde lite hänga gubbe, chillade ett tag... och efter det var det engelska. 
åh, jag är så stolt! :D fick reda på vad jag fick på grammatiktestet, och jag fick 97 poäng av 100 möjliga! :) knner mig väldigt duktig, och nu kanske jag skryter, men jag bryr mig inte! haha... nää... men jag är stolt. :)
på engelskalektionen gjorde vi inte heller så mkt... vi skulle egentligen jobbat på grupparbetena, men eftersom vi inte hade nåt  material att arbeta med så hade vi inget att göra...

efter engelskalektionen hade vi mentorstid. det var ganska mysigt faktiskt, vi drack te och åt muffins, och snackade lite grann...

sen var det Kultur och idéhistora, redovisning... jag och killen jag samarbetade med hade inte riktigt bwestämt hur vi skulle göra med redovisningen, så vi satt och dealade medan de andra redovisade, och sedan skulle vi redovisa. jag tycker redovisningen gick bra. alla sa det de skulle, och läraren verkade rätt nöjd.

vi fick gå lite tidigare från lektionen, för vi hade dragit över tiden en gång innan när vi kollade på film.

jag åkte hem, och la mig i sängen och slappade ett tag innan jag skulle ut med hunden... gick ut med hunden... haha, han var typ helt utmattad, gick jäääättesakta till en början. men sen fick han lite kraft i benen och började gå i normal takt igen...

när vi kom in igen åt jag middag, och kollade lite tv, satt vid datorn ett tag...

och det är väl typ det jag gjort till nu... från och till.

det där tog långt tid att skriva... hahaha... jag kollar halvt på ett progra på tv, väldigt intressant... om internetpedofiler...

nu ska jag fixa lite grejer, göra mig i ordning, och gå och lägga mig.
lägger in bilder på dagens outfit snart... eller senare... :)

kram <3


Hemma från skolan...

hej få människor... haha... ja, ni är inte så många, men det gör ingenting... jag skriver ju inte för att folk ska läsa, utan för att jag ska.. ja, få skriva av mig lite. :P
hur mår ni? jag mår bra. :)

har nyss kommit hem från skolan... skriver vad jag gjort lite senare... nu ska jag kolla på simpsons, sen ska jag ut med hunden.

så... hörs senare...

kram <3

God morgon

god morgon.
har nyss vaknat... ska gå upp nu och äta frukost, sen ska jag ut med hunden, och sen till skolan.
tänkte bara skriva lite snabbt...
är relativt pigg jämfört med vad jag brukar vara... :D

nu måste jag gå och göra mig i ordning...

ha en bra dag <3


Hallojsan!

hello! sitter just nu i sängen och skriver det här. yupp, har fixat internet till laptopen, eller, vi har köpt en trådlös router, så jaa... :) jävligt najs. så  nu antar jag att det kommer bli lite mer bloggande och så... :D fast läxorna kommer ju självklart i första hand när det gäller datorn, men... man har ju inte läxor att göra HELA tiden, lr hur? :) 
nu ska jag väl kanske sova snart... göra mig i ordning och så... fast klockan är ju iofs inte såå mkt än. kan sitta uppe ett tag till... 
funderar på om det är några läxor jag måste göra... hmm... det finns vissa grejer jag behöver göra, men då behöver jag synka lite grejer med den andra datorn eftersom jag redan börjat på det på den... så det får bli en annan dag. 
känns lite annorlunda att skriva på den här datorn, man är liksom inte så van att kunna sitta i sängen och "surfa" haha... men jag vänjer väl mig efter ett tag. :P

kanske ska göra nåt vettigt? när man väl har dator i rummet så är det inte lika lätt att slita sig ifrån den för att göra annat, men man blir väl tvungen till det... :P haha. 

aja.... har inte så mkt mer att skriva om just nu.

redovisning i K&I imorn... hoppas det går bra. har ju inte synkat vårt arbete så mkt i gruppen än precis... lite sent ute kanske, men men.... får fixa det imorn. förhoppningsvis går det bra. jag känner mig nöjd med det skriftliga arbetet iaf... så de e najs. 

men men, som sagt... inget att skriva om. 

ha det bra.

kraaam <3
 

Gone Baby Gone

Här är en trailer från filmen vi såg igår... men fortfarande kan trailers aldrig visa hur bra filmen egentligen är. en stark rekommendation från min sida iaf...


Hemma igen...

hej hopp. nu är vi hemma igen, jag och bo. vi har som sagt varit hemma hos Amanda och hälsat på, och haft det trevligt.

åkte dit igår, vid halv 4 nån gång... när vi kom dit så bar det ganska snart ut med vovvarna, och vi gick till en ganska stor rastplats där vi kunde släppa dem lösa. de ville dock inte riktigt leka med varandra, utan sprang omkring (i pelles fall blev det mest lunkande) på egen hand.
sen gick vi tillbaka "hem" igen. A's pappa kom hem, och började laga god mat, som doftade i typ timmar. vi blev JÄTTEhungriga... sen kom hennes mamma hem också. vi chillade ett tag, och kollade på dåliga barnprogram på tv, bara för det inte fanns nåt annat att titta på typ... och sen var maten klar. 
vi åt. mumsigt. :) sen gjorde A efterätt. det var också gottigt. 
sen var det melodifestivalen, och vi kollade endast i syftet att se vilken låt som tog priset för kvällen sämsta låt. satt och skrattade, och mobbade de flesta. ingen låt var riktigt bra, men det fanns väl några som var okej, och faktiskt ganska bra. Jag "kände" en av låtskrivarna... eller, jag känner hennes son, vi gick i samma klass i grundskolan. hon som skrev låten till Sanna Nielsen. och det var den enda låten som jag tyckte faktiskt var ganska bra. resten var inte alls så trevliga. :P
efter vi hade kollat på alla bidrag, och skrattat en del, satte vi på en film, "Gone Baby Gone". den var asbra! det är Ben Affleck som har regisserat den, och hans lillebror, Casey Affleck, som har huvudrollen. den handlar om ett par som arbetar med att hitta försvunna personer, och som får i uppdrag av ett annat par att hitta deras försvunna systerdotter. mamman till flickan är alkohol och drogmissbrukare, och tog inte så bra hand om dottern, och visar inte så väldigt tydligt att hon saknar sin dotter. när de väl börjar undersöka fallet närmare är det mycket som verkar skumt, och det visar sig att saker inte riktigt var som de hade trott. jävligt bra film, asså.
efter filmen var slut kollade vi upp vilka som hade gått vidar till final och andra chansen i melodifestivalen... och blev väldigt nöjda och glada när vi fick reda på att carola INTE hade gått vidare direkt till finalen. haha. kollade på ett klipp från en intervju med dem, och man såg att de liksom kokade inuti när de stod där och sa: "vi är gansk... eh, vi är nöjda." haha. skrattade och log. jag är hemsk, men det är de med, så det så! MOAHAHA! nej, gud... nu får jag lägga av...
sen var det ut med vovvar som gällde. gickbara en liten kort promenad så de fick göra det de behövde.
sen gick vi och la oss i sängen, och låg och pratade en massa knas innan vi somnade.

vaknade vid typ halv 10 eller nåt sånt imorse. och gick ut med vovvar. när vi kom in hade A's föräldrar gjort i ordnong god frukost, och vi satte oss och åt.
jag stannade där till typ... kvart i 12, sen åkte jag och bobo hem. och nu sitter jag här. :)
nu ska jag... typ sitta lite till vid datorn, sen kommer syrran hit vid 3, vi ska äta och så... sen måste jag fixa med min "kompanjon" i kultur och idéhistoria-arbetet, och tänka ut hur vi ska redovisa imorn, vem som ska säga vad, och sånt tjafs... 

en bild från imorse... vi är trötta.

image154

jaa... jag har haft det trevligt. hur har er helg varit?

kram <3  

God Morgon :D

Morsning korsning i lingonskogen... eller nåt sånt. :P
har nyligen vaknat, och har ätit frukost. en nyttig sådan för en gångs skull... min frukost på helgmorgnar brukar ju oftast bestå av lite godis, lite läsk, eller chips... kanske glass... haha. men idag åt jag råggröt! mumsigt, faktiskt. men man kan väl säga att jag gjorde den lite mer onyttg än vad den kunde ha varit, eftersom jag hade på mjölk, enormt mycket smör och enormt mycket jordgubbssylt. det är faktiskt gott. :D

snart ska jag ta och städa lite i mitt rum, plocka i ordning lite kläder som ligger lite här och var, och fixa i allmänhet... sen ska jag och bobo åka hem till A och Buddy. :) vet inte riktigt när dock, men det får vi se...

jag känner mig fortfarande jättestolt över mitt överambitiösa pluggande igårkväll. det var ju nödvändigt, så man kanske inte riktigt kan kalla det överambitiöst, men jag satt ju flera timmar i rad, och då tycker jag man får lov till att kalla det det. :P

som sagt... nu ska jag fixa... snart. skriver mer senare... kanske ikväll, beroende på om jag åker hem eller inte. det får vi se. annars skriver jag mer imorn. :)

kram på er <3

Fredag...

Hej hej... har nyss kommit in från kylan, var ute med vovven och småsyskonen en stund och låg i snön på fotbollsplanen och chillade... :P 

idag har varit en trött dag. 
vaknade, och ville inte gå upp. men var tvungen att gå upp iaf, såklart.
 gick till skolan, hade svenska och höll mitt föredrag. det gick väl okej.
sen hade vi estetisk orientering. tråk. vi skulle typ måla en dröm om vi hade haft, men jag kom inte på nån, så jag satt typ och kladdade med readymix-färg på ett papper och väntade på att lektionen skulle ta slut. det gjorde den så småningom... men det tog ett tag.
sen hade vi lunch, och jag och A köpte en varsin macka och dricka i cafeterian, och satte oss i en soffa och åt. sen låg vi och snackade tills lektionen började. 
vi hade delredovisning på practical art, men jag hade inget att redovisa... läraren var ganska besviken... men jag ska fixa det till nästa vecka... 
höll nästan på att somna på lektionen, så när den var slut var jag glad, och åkte hem. 

väl hemma lagade jag mumsig mat, kött i sås, med ris. muuuuumsigt! sen åt vi, och efter det gick vi ut med vovven på en promenad. det snöade som fan, och samtidigt som jag var irriterad för att det inte hade blivit varmt och vårväder istället för kallt och jävligt, så var det ganska mysigt... vi la oss på fotbollsplanen och kollade upp på himlen... skönt var det. :)
sen gick jag hem, och började plugga. och här har jag suttit till nu ungefär... 

nu är jag astrött... så jag ska nog gå och lägga mig... eller nog och nog, jag SKA gå och lägga mig, innan jag somnar på tangentbordet... men jag vill dock demonstrera vad som skulle hända om jag nu lyckades somna på tangentbordet: "jhnuuyyyyyyyyyyyyyyy"

så... det var ju roligt... haha. orka. 

nu går jag och sover, sov så gott alla ni som inte redan sover men antagligen inte läser det här iaf... :P 

gonatt

kram <3
 

WOHOOOO!

Äntligen klar! oh yeah! känner mig väääldigt nöjd med mig själv. har sökt information om Edgar Allan Poe, synkat det med min kompanjon (haha), och hjälp honom lite med hans arbete, samt skrivit svar på 2 frågor som vi egentligen skulle ha svarat på tillsammans, men aldrig fick tid till, och som ingen annan kunde göra. och dessutom också satt ihop allas arbeten, snyggt och prydligt. jag har varit duktig. :) gud, hur länge kan jag ha suttit här och pluggat nu? hmm... satte mig vid kanske... 6, senast halv 7... och har suttit och pluggat, med nästan inga avbrott eller pauser, tills nu. Ja. känner mig faktiskt VÄLDIGT stolt om jag får säga det själv. jäkligt najs. :D

nu blir det softa, chilla, mysa, sova, slappa & eventuellt dö som gäller. :P ingen mer ansträngning för mig idag inte. 
fast nu är jag typ övertrött, så det känns som jag är pigg... haha. sitter uppe en stund till, sen går jag och lägger mig. 

lägger upp inlägget jag skrev förut, om fredagen... snart. :) 

Pluggar...

tja. sitter och pluggar nu i synk med en grabb i klassen... vi håller på med ett arbete om Edgar Allan Poe...

Porträttet...

och sen nu när jag ändå håller på kan jag ju lika gärna lägga in bilderna jag tog på porträttet jag målar på bildlektionerna. igår höll jag på med ansiktet, och huden, och försökte fixa skuggor och så.... nu kanske ni inte kommer märka nån större skillnad, men det är ganska stor skillnad, faktiskt. :)

image152

image153

yupp... där är den... :) den är ju självklart fortfarnade inte klar, men jag har kommit ganska långt iaf. :D
vad tycks?


nä... nu ska jag nog gå och lägga mig snart...

kram

Foto... bildserie :)

Hej hopp! tänkte att jag kunde lägga in bilderna på bildserien som jag redovisade idag... :)

image149

image150

image151

jaa... det är de 3 bilderna, i den ordningen jag tyckte att de skulle vara. :)
vad tycker ni?

Plugg, plugg, plugg... Poe.

Hallelåja! :P

idag har jag varit i skolan, som vanligt...
vaknade jättetrött, och ville inte gå upp, men gjorde det iaf...
hade foto som första lektion. vi redovisade våra bildserier... eller, vi fick analysera en av de andras bildserier. det är ett ganska bra sätt att arbeta tror jag, eftersom då får man sina bilder sedda ur ett annat perspektiv än sitt eget, och då kanske de hittar saker i bilderna som man inte själv hittat eller tänkt på innan. det gick bra iaf... jag ör nöjd med min bildserie, så det kändes bra.
eftersom vi var så få i vår grupp idag så fanns det inte så mkt mer vi kunde göra på fotolektionen idag, så vi blev släppta ungefär 40 minuter tidigare än vanligt. skönt. vi satte oss i cafeterian och åt lunch. eftersom det är alla hjärtans dag idag så hade de en lunchkonsert i foajén, och vi satt längst fram, inte på grund av konserten, men bara för att vi satte oss där för att äta, och visste inte ens att det skulle hända nåt speciellt. vi satt där och klottrade på ett papper, snackade lite strunt, och lyssnade på de som sjöng. vissa var väldigt duktiga, andra var väl inte så himla bra... fick lite ont i öronen av ljudnivån på vissa personers röster... men men. det var lite mysigt. :P vi satt där i... 1 och en halv timme ungefär, sen var det engelska, grammatikprov. det gick bra. missade inte på så mycket tror jag, tror jag kan ha nästan alla rätt, men jag vet att jag skrev ett ord fel nu i efterhand, men han kan ha tillåtit det iaf, eftersom det ordet jag använde har samma betydelse som det ordet vi skulle ha använt. vi får se senare iaf... 
jag var som vanligt en av de första med att vara klar, och det var A också, så vi satte oss i ett litet rum och väntade, snackade lite... efter en stund kom även Anna, och lite senare även Jen. vi satt och lyssnade på musik, jag satte mig i ett skåp (bara för jag tyckte det såg mysigt ut därinne, och det var faktiskt ganska mysigt också... haha). sen började vi snacka om en massa djupa saker, som "finns det en gud?" "tror ni på andar?" och "hur kan vi egentligen vara helt säkra på att vi faktiskt finns?" haha... jaa, väldigt djupa och meningsfulla samtal, faktiskt... det var kul. :D :P knasungar vi är... XD

efter våra extremt givande samtal hade vi naturkunskap, och var rätt så säkra på att vi skulle få tillbaka proven idag. men icke. man ska inte tro något, eller hoppas något när det gäller naturkunskapen, med tanke på vem vi har som lärare. asså, det kan ju inte precis vara svårt att rätta proven, jag menar, det var ju i princip bara kryssfrågor. GAH! men men... han LOVADE att vi skulle få dem nästa vecka iaf. då får han fan se till att rätta dem också.

dom vanligt gjorde vi inget vettigt under lektionen, han bara babblade... och jag höll på att somna. jag var sååå jävla trött asså. typ ingen kraft kvar i kroppen alls.

lektionen kändes galet långsam, men tillslut var den iaf över, och jag fick gå hem. :)

jag och J var tvungna att springa en lång bit till tvärbanan för att hinna med den, vi märkte sock senare att vi nog hade hunnit om vi hade gått också... men aja. :P anfådda och trötta satt vi tysta på tvärbanan de 2 stationer vi skulle åka, och sen gick vi skilda vägar. jag satte mp3:n i öronen och ställde mig på tunnelbanan hemåt.


väl hemma tog jag mig några mackor, för jag var sjukt hungrig, och sen la jag mig i sängen och tog en liten tupplur innan jag var tvungen att gå ut med hunden. sen kom bobo in och väckte mig och tyckte att vi skulle gå nu, så det gjorde vi. astrött var jag, hade helst inte velat gå upp förrän imorn bitti... men men.


efter promenaden gick jag och satte mig i min säng och pluggade lite, skrev av en text på engelska till svenska. sen kollade jag vänner. sen pluggade jag igen, la in texten från min laptop till vår dator, och översatte några ord som jag inte själv kunde i ett översättningsprogram på internet.
nu finns det inte så mkt mer jag kan göra med den grejen jag pluggade på, för jag måste göra det tillsammans med en annan person, vi skulle göra det via msn, men han e inte inloggad nu... så jag får vänta tills han är det. får väl typ göra resten imorn antar jag. :/ 
åh, jag är trött. vill sova. men jag är uppe en stund till... måste gå igenom mitt föredrag lite till sen innan jag somnar, läsa det högt för mig själv ett par gånger... kunde det ju utantill igår, men jag kanske har glömt det nu... haha. hoppas inte. :P  

Juste, jag mailade ett företag idag om at jag ville börja jobba för dem... får se om jag får nåt svar. hoppas verkligen att jag får jobb där, för jag måste som sagt betala tillbaka mamma, och om jag ska kunna LEVA samtidigt, så är det smart att tjäna lite pengar på annat håll än bara studiebidraget också... plus att det verkar som om det jobbet skulle passa mig ganska bra.

nu ska jag... kolla lite grejer på internet, vänta ett tag till, läsa igenom föredragen, träna lite, och sen gå och lägga mig. 

ha en trevlig resterande alla hjärtans dag! <3

kram på er

      


Onsdag...

hello! :D
idag är det onsdag... men det kanske ni redan visste? :P
har varit i odenplan idag och målat, anträngt min väntra hand jääävligt mkt, och klippt och klistrat...
dagen började med en bildlektion, och som tur var så gick vi rakt på sak idag, och började måla på en gång, istället för att gå genom en massa skit först. :P najs. :)
jag arbetade med ansiktet idag (alltså på porträttet), och försökte fixa rätt skuggor i huden och så... jävligt svårt, men tillslut lyckades jag nog ganska bra tror jag. jag blev nöjd iaf. :)
efter bilden gick vi på lunch. jag hade glömt pengar idag... bajs! men mina vänner var snälla och lät mig äta av deras mat tills jag blev mätt. <3 :)
sen hade vi form, och jag arbetade som en galning. :P som sagt så var förra formlektionen inte så värst givande för mig, jag var oinspirerad och fick inget vettigt gjort. men som tur var tog jag mig i kragen idag och började i princip om från början. just nu har jag inget att visa gällande processen, men jag har varit jäääävligt aktiv... haha. först tog jag bort lite saker som jag lagt dit förra lektionen som jag inte blev nöjd med, och sen borrade jag en jävla massa hål i en plåt med en tung jävla borrmaskin... stod med ena handen på plåten och i den andra hade jag borren, och när jag väl tryckte in "knappen" dom gjorde att borren började borra gick det knappt att borra igenom, för jag tryckte inte in borren tillräckligt hårt, och sen slutade den inte borra eftersom borren var så tung att mitt finger trycktes in i knappen... haha... nä, riktigt såå jobbigt var det noginte, men fan vad ont jag hade i handen efteråt! jag lyckades hitta rätt teknik efter ett tag iaf... så jag var duktig. :D hihi...
haha... och efter helvetesborrandet var jag tvungen att bända ståltråd, ganska tjock sådan alltså... mina händer typ darrade, men det gick bra iaf. jag tror all den där hårdträningen särkte min hand iaf, för om man jämför hur jag klippte av ståltråden innan och efter jag borrade, så kan jag ju definitivt säga att det gick lättare efter borrningen... av någon konstig anledning. haha. :P men aja... jag jobbade hårt iaf. ni får se hur det blir sen när jag har kommit lite längre på arbetet, eftersom just nu är det bara en massa ståltrådssnurrar och ett plåtträd, typ... haha. :P

efter formen var det design, då vi klippte ut bilder ur tidningar för att göra inspirationscollage till lusthuset vi ska bygga. (vi ska inte bygga ett riktigt lusthus, utan bara en modell....) :P jag har bestämt mig för att göra det i afrikansk stil... och har en ganska bra aning om hur jag vill att det ska se ut. :) det blir nog najs.

sen var det tid att åka hem, vilket var skönt, eftersom jag var trött!

när jag kom hem åt jag mat (tortillas igen... haha) mumsigt iaf... sen gick jag ut med hunden...
när jag kom in med vovven la jag mig i sängen och övade in talet jag ska hålla på fredag (i svenska asså)... det gick bra, kan det typ utantill nu, men borde träna lite mer, eftersom det är rätt så lätt att glömma allt när man väl står där... så jag ska öva in det mer imorn. :)

sen kollade jag på vänner, och sen gick jag och tog ett bad. ^^ skönt. och efter badet var det lost.
asså, nu är det samma sak igen! 3 serier som har premiär på exakt samma tid, samma dag. och alla de 3 serierna följer ju jag självklart. på 3:an är det Top model, på 4:an Lost, och på 5:an Greys anatomy. irriterande. så vi kollade på lost, spelade in top model, och jag har kollat upp vilken tid reprisen på greys anatomy är... haha... jag är lite av en tv-tönt... men men... :P

nu ska jag nog snart gå och lägga mig... måste bara plugga lite inför grammatikprovet i engelska imorn först... jag kan det mesta av grammatiken rätt bra redan, men det var några glosor vi skulle kunna också, och jag kan inte alla än... så... 

men jag är jävligt trött... så efter pluggandet går jag och lägger mig. 

ha det bra!

kraaaam <3 

tisdag...

yo! :D
idag har varit rätt så chill... :) började dagen med en gympalektion, då jag skrev en massa grejer, planerade träningsdagbok och sånt...
sen var det matte, då vi började på en ny sak... jag tror faktiskt jag fattar det här. kändes rätt så lätt för en gångs skull, och det kändes skönt. :)
sen hade vi lunch, och då gick jag, A och J till Max (även om vi egentligen inte hade tänkt det från början...) :P och så åt vi. mumsigt.
sen var det sista lektionen, contemporary practical art. vi gick igenom den nya, stora uppgiften, eller projektet, kan man kanske kalla det. det är den sista saken vi gör i den kursen, men den ska vi också hålla på med resten av terminen, och den kommer spela in väääldigt mkt i betyget. så det gäller att komma på en bra idé och utföra den väl... jag har inte riktigt kommit på vad jag vill göra än... men det kommer väl... :)
efter lektionen hade jag en klipptid förbokad... klockan 3, alltså typ en halvtimma efter vi slutat. men eftersom vi inte hade nåt att göra på lektionen idag släppte vår lärare oss astidigt. så vi slutade en timma tidigare. alltså hade jag en massa tid att döda. men som tur var hade A också lyckats boka en klipptid exakt samma tid som jag, och typ vid ett ställe som också låg nära skolan, så vi dödade tid tillsammans. satt i det tomma klassrummet och körde hänga gubbe på whiteboard-tavlan. det var najs.
en timme bara svischade förbi, och vi gick från skolan...
klippningen tog typ en och en halv timma, och nu är det kortare, och uppklippt. :D jag gillar det. det är najs. :)

såhär ser det ut: 

image146

 

haha... inte en seriös bild blev det precis... men men... :P haha... ögonen på den första miniatyrbilden asså! XD 
vad tycker ni? snyggt? :)

efter klippningen åkte jag hem, men fingrarna i håret hela vägen typ... kände efter hur kort det var. det är en så konstig känsla när man nyss klippt håret ganska mkt, eftersom man är så van vid att det är så långt och tjockt, och helt plötsligt är svallet bara borta. haha. knas. men iaf... jag åkte hem, och åt mat. mums, tortillasrester från igår. (och nu menar jag inte precis att vi skrapat ihop allt som blev över på tallrikarna och jag åt upp det idag.. utan att det fanns mat kvar liksom... men det fattar ni nog. haha)

sen gick jag ut med hunden.

efter en liten promenad la jag mig i sängen och kollade på tv. och där har jag legat till typ... 10? varit extremt osocial, känner mig lite dum nu... aja.

nu ska jag nog gå och lägga mig snart, för jag är astrött... känns som jag kommer somna snart...


imorn blir det måleri som gäller! fast bara på morgonen... :( jag skulle vilja bara måla hela dagen...


ha det bra


kram på er <3 


Yo.

hello. sitter och laddar upp lite bilder på bdb... vet inte riktigt hur länge till jag ska vara uppe...
syster gick för ett tag sen. vi har ätit god mat och god efterrätt (lillasyster bakade cupcakes igen... :P hihi) och så har vi spelat lite wii, och snackat lite... sen har jag spelat lite "hjärter".. haha. det är faktiskt kul. 

jaaa... finns inte så mkt att skriva just nu. 

ha en bra kväll!

kram<3

hej hej.

tja. har nyligen kommit hem från skolan... vi hade ingen kultur och idé idag, så vi slutade tidigare.
hade svenska först, sen engelska, och sen mentorstid, då vi gjorde ett "känslohav"... flummigt värre. nä, men vi skrev olika känslor på lite papper, och la ut dem på golvet, sen skulle man ställa sig vid den känslan man hade vid en viss tid, typ igårkväll, eller imorse, och sen skulle man berätta varför man kände så... det var väl helt okej... bättre än blomman vi gjorde förra gången, men jag tycker fortfarande att det vi gör är rätt så onödigt, dagisnivå, typ... :P

vid 5 kommer storasyster hit och vi ska äta tacos allihopa... det blir trevligt. nu ska jag gå ut med hunden... 

hej hopp! skriver kanske mer senare...

kram <3  

fredag, lördag, söndag...

heej... :)
sorry att jag inte skrivit på länge... men jag har bara inte orkat ta mig tid till att skriva...

det senaste jag skrev var väl i fredags, då vi skulle äta pizza?
jaa... efter detr gick jag och la mig och vilade... eh, länge. jag somnade, och sov hela resten av dagen, kvällen, och natten, och morgonen.... vaknade väl kanske nån gång vid 11...

sen i lördags gick jag alltså upp, och gjorde inte så mkt. de hade hyrt en film kvällen innan, "rush hour 3", men eftersom jag hade sovit då kollade jag på den dagen efter istället. den var rolig. :D men jag tyckte om de tidigare 2 mer... 
sen åkte jag till mediamarkt och köpte en laptop. jag skulle få pengar av en person som var skyldig pappa pengar, men hon kan inte betala dem nu, tydligen... så eftersom mamma redan betalat laptopen kommer jag behöva hitta ett sätt att betala tillbaka mamma på... antagligen kommer jag inte få mitt studiebidrag på ett tag...
men men...
senare den kvällen visade de titanic på 3an.... alltid lika bra <3

och idag vaknade jag väl vid 12-tiden... har inte gjort nåt vettigt hela dagen, bara suttit och kollat på tv och spelat spel på min laptop.... :S

nu har jag nyss varit och duschat, och ska väl gå och lägga mig snart...

ha det bra

kram <3

Onsdag, torsdag, lite fredag

Hej. jag vet att jag inte har skrivit så mkt på sista tiden, men det är bara så mkt som händer, och ska göras. jag har varit sjuk, och mår fortfarande inte helt bra, och vi har massa läxor som ska göras i skolan... sen skrev jag ju ett jättelångt inlägg i onsdags, som inte publicerades, och eftersom det blivit så förut blev jag aningen lack, och orkade inte bry mig tillräckligt för att skriva om allt igen....

men iaf... I onsdags var vi på hagagatan, och första lektionen var bild, då vi målade på våra porträtt. det var kul. sen var det form, då vi skulle forma saker med stål, men jag kände mig inte alls inspirerad, tråkigt nog, och därför fick jag inte så mkt gjort på den lektionen.... efter det hade design, då gick vi till arkitektmuseum. fick intenåt ut av att göra det alls... men men. 
väl på museumet ringde sheila mig, och berättade att hon var på väg till flygplatsen. hon ringde mig idag också, hon är i england nu, och har det bra. :) kommer sakna att ha henne här, men hon kommer säkert få det asbra där, så jag är glad för hennes skull. 
iaf... efter museet åkte jag, A och J in till gallerian och tog en varsin brownie med glass på american cookies. jättegott! <3 älskar det. :) sen åkte jag hem...

i torsdags, asså igår, hade vi foto. framkallade bilder och så... kuligt kuligt. :) jag blev klar med alla mina bilder innan vi hade slutat, och satt i mörkrummet tillsammans med de andra som framkallade, med en fot på ett bord och den andra halvt nerstoppad i en papperskorg och lyssnade på 107,5. låtar som "buffalo soldier" och andra godingar ljudade genom rummet, och jag satt och diskoade med, sjöng och dansade, så mkt man nu kan dansa sittandes i en konstig ställning på en stol, men aja... :P Lina: "do you really want to huuurt me? do you really want to make me cryy? do you really want to huurt mee? do you really want to make mee cryy?... dudududuuuddududu..." osv, osv... :P jag var nog rätt irriterande hela dagen igår känns det som, men vafan, vem bryr sig? XD
efter foto åt vi lunch i cafeterian, för omväxlings skull. det är nästan hemskt, men vi åt INTE på Max igår... :P det har ju blivit som en torsdag-tradition. men vi var inte så sugna igår. 
sen var det engelska, då vi jobbade lite i grupperna och bestämde vad alla skulle göra. 
sen var det naturkunskap... vi fick inte tillbaka våra prov. istället gjorde vi nån konstig grej som NASA hade gjort, man skulle typ välja vad man skulle prioritera att ta med sig om man gick vilse på månen. det var faktiskt ganska kul... eller, om man jämför med allt vi gjort på de andra naturkunskapslektionerna. 
när jag kom hem sen efter skolan kom storasyster hit, och vi åt mat och så.... och sen spelade vi wii. :) hihi.... roligt var det. 
sen var jag tvungen att plugga.... skrev ett knasigt tal.

idag hade vi svenska som första lektion, då vi skulle ha hållt talen, men de flesta kände sig inte redo, så vi får göra det nästa vecka istället. :) 
sen var det estetisk orientering.... då vi gjorde det vi brukar göra, mest ingenting.... några redovisade sina arbeten.
sen åt vi i cafeterian, och sen var det practical art, då vi gick igenom lite hur långt vi kommit hittils i vårt arbete...
mitt i den lektionen ringde sheila, och vi pratade tills jag slutade, och medan jag gick från skolan, och till jag åkte hem.
 
nu har jag kommit hem för ett litet tag sen.... de andra har köpt pizza, så jag ska gå och äta nu.

ha det bra, skriver mer sen.

kram <3  

Hej

tja. jag hade skrivit ettjättelångt inlägg igårkväll, men sen fuckade bloggen upp sig, och det funkade inte.... orkar inte skriva om det eller skriva så mkt jusat nu...måste plugga. :S

men jag skriver mer nån gång.... senare ikväll eller imorn.

Wohoooo!

Jag är frisk igen! :D

är fortfarande liiiite krasslig, hostar lite, låter lite hes och så... men jag har inte blött en enda droppe näsblod idag, eller ens sedan jag stoppade en bomullstuss med olivolja i näsan igår förmiddag. :) och har nästan ingen feber alls nu. :D tog ett långt varmt bad idag, och det var skööönt.
har varit rätt så aktiv idag, om man jämför med mina andra sjukdagar. eller... okej, har legat i sängen och kollat på tv för det mesta, men jag har liksom varit mer aktiv i tänkandet... typ :P
och dessutom har jag fixat i mitt rum, och vi planerar att möblera om lite där också, antagligen imorn. :) blir nog fint tror jag.
jag känner mig mycket bättre. :)

så det blir skola imorn igen. känns bra. så slipper jag missa måleriet, wohoo! :D
känns som jag vart borta längre än jag faktiskt har, så det ska bli kul att träffa all igen. haha, låter som jag kommer tillbaks från en månad lång resa lr nåt sånt... :P

men iaf... så nu blir det gamla vanliga rutiner igen. det som är bra med att jag varit är dock att jag gått och lagt mig mkt tidigare på kvällarna, så nu har det blivit lite rutin, och jag blir tröttare tidigare, så då blir det lite bättre sovvanor för mig förhoppningsvis. tänkte gå och lägga mig snart. 

ha det bra, och sov gott! 

kram <3   

skriver... bara för att skriva nåt. :P

hej hej. hur mår ni?
jag mår fortfarande ganska dåligt. men jag lbir nog bättre snart iaf. febern är inte lika hög. :) har inte blött sååå jättemkt näsblod idag, förutom imorse... då var det ganska mkt faktiskt. :/ men men...
halsen är bättre iaf. så jag är nog på bättringsvägen, och gör allt för att bli frisk. kan nog inte gå till skolan imorn, och även om jag kunde skulle det nog inte vara en så smart sak att göra eftersom det är lätt för mig att bli sjuk igen då. så jag stannar hemma imorn också. men jag hoppas VERKLIGEN att jag är frisk nog att gå till skolan på onsdag. vill inte missa måleriet på bilden. :/ men vi får se. HOPPAS HOPPAS!

man missar så jävla mkt om man är borta några dagar. det är jobbigt. särskilt NU. nu har vi liksom massa grejer som vi ska påbörja, ha gjort klart och lämna in, och prov som kommer... idag t.e.x. skulle vi ha gjort klart ett utkast till svenskaföredraget, på kultur och idéhistoria började de säkert med grupparbetet, och kanske i engelskan med. och imorn har vi matteprov, en massa grejer som vi ska göra i idrotten, och en redovisning i contemporary art. och INGA av de sakerna jag ens börjat med.inte bra.
jag satte mig ner tidigare idag för att plugga lite matte, men efter typ 5 minuter blev jag trött och la mig ner i sängen och kollade på tv istället. :S
ett litet tips: när ni är extremt skoltrötta, lyckas inte bli sjuka, det gör det BARA värre... trust me. :P

aja... nu ska jag sluta skriva, sitta vid datorn ett tag till, och sen gå och lägga mig. :)

så jag säger väl gonatt nu då: gonatt! 

lillebror hälsar, den lilla pojken som jag olyckligtvis antagligen har smittat ner. :/ hen mår inte heller så bra.

God natt // Lillebror ^^

och... bara för att jag aldrig gjort så förr, bobo hälsar också:

jlöätkgtöläjgäo'jfhhgd

haha. nu var det ju inte riktigt bobo som skrev det där, eftersom han är alldeles för stor för att få hoppa upp på skrivbordet och skriva nåt... men bara för att man är stor behöver man väl inte bli helt utmobbad, lr hur? :P
och jag tror jag formulerade mig ganska bra. tror han skulle godkänna det jag skrev åt honom. jag har ju känt honom i många år nu, så jag vet ungefär hur han tänker. :) haha... flumm. :P

aja. gonatt!

kramar <3

Blod, blod och så lite mera blod...

gaaah! jag bara blöder näsblod hela tiden. okej, sen imorse har det faktiskt inte varit nåt på hela dagen, och det har varit sköööönt! men nu fick jag det igen för ett tag sen. så fort jag försöker snyta mig så kommer det. usch. jag vill inte vara sjuk längre! och febern stiger bara. den var mycket lägre imorse, men sist jag tempade mig låg den på 38,7 grader... vet inte vad den ligger på nu.

men även om det inte verkar som det så känns det faktiskt som om jag håller på att bli friskare...

aja. ska gå och lägga mig nu. så jag tänkte säga gonatt. :)

hoppas någon känner sig bättre av att läsa att jag mår dåligt... haha. :P

men iaf... sorry än en gång att jag skriver så tråkiga inlägg. klaga om ni känner för det, så börjar jag inte skriva förrän jag är frisk igen... :)

gonatt då, sov gott!

kram på er <3

tja

tjenare. jag mår lite bättre än igår, febern har gåttner till 37,9. men jag har blött (blödit?) :P sjukt mkt näsblod. aja... det har slutat nu iaf. får se till att ta det lugnt resten av dagen. :)

hur mår ni? har ni gjort nåt roligt i helgen? :D

snart kommer storasyster hit och äter med oss... mamma ska baka pizza. mums! <3<3<3

hoppas ni haft en bra helg!

kram <3

Hej

hej hej... :) sorry att det inte blir så mkt rolig läsning just nu... det finns inte så mkt att skriva om, eller bilder att visa upp när man är sjuk. :/

just nu har jag 39 grader feber, och har haft det nästan hela dagen. blödde näsblod för ett tag sen... jag blöder typ aldrig näsblod, så det var lite mysko.

kollade nyss klart på en film, "kollopapporna". den var väl kanske inte så jättebra, men den var trevlig. :)

för några timmar sen (eller... typ mitt på dagen :P) kollade jag på filmen de hyrde igår, "the departed". den var bra. men jag vet inte om jag riktigt kunde uppskatta den lika mkt som jag kanske hade gjort om jag inte varit sjuk...

aja... kanske lite deprimerande för er att läsa om hur sjuk jag är... så jag ska sluta. :P haha.

ska nog gå och lägga mig ganska snart... vi får se.

kram <3

Gör allt för att bli frisk...

godmorgon! :) egentligen vaknade jag för länge sedan, men det här är juden tiden jag brukar vakna, om inte senare... så jag antar att man kan säga godmorgon i alla fall. :D det är dock inte en så jättegod morgon... har 38,6 graders feber, och har ont i halsen. usch. jag hatar att vara sjuk. hemskt är det.
vaknade vid typ 08.30, och satte på tv. kollade på simpsons. sen somnade jag om igen. vaknade några gånger efter det också... sen gick jag upp vid 11.30 ungefär.
nu har jag ätit vitaminer, vitlökskapslar, ätit en banan, ångat mig, och snytit mig ett tusental gånger. mår lite bättre, har inte ont i huvudet i alla fall, men jag hostar som en galning. får hoppas jag blir frisk snart. :)

vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen... det är så jobbigtt att bara ligga i sängen hela tiden... men det är väl det jag kommer göra, för det mesta. kolla på film & tv... och försöka bli frisk. 

kram <3

Sjuk...

usch. nu har jag blivit sjuk, som jag trodde. :(
sitter här och snörvlar och har ont i halsen, och väntar på att jag ska bli frisk igen. att vara sjuk är jobbigt, särskilt när jag inte är van... men det är ju tur att jag inte blir sjuk så ofta iaf. :)

blev väckt vid halv tolv av att min syster ringde för att väcka mig och säga att jag skulle gå hem till henne. jag gick upp, mådde inte så bra, hade ont i halsen och huvudet, men gjorde mig i ordning i alla fall... men när mamma såg hur dåligt jag mådde så sa hon att jag borde stanna hemma istället... så jag ringde syrran och sa att jag inte kunde, och gick och la mig i sängen och kollade på tv.
haha... när jag låg och kollade på tv i mitt rum så var dörren öppen, och man hörde allt som hände ute i hallen och kölket och så, och jag tycker det är jättejobbigt när ljud blandas, särskilt när jag är sjuk. så jag försökte ropa på någon att stänga dörren, men de hörde mig inte, så jag ropade högre och högre, och blev lite frustrerad. så kom lillasyster in och försökte fota mig, och sen när jag sa att hon skulle stänga dörren efter sig stängde hon den inte helt, så man hörde iaf... så jag ropade, och ropade, mer och mer, men ingen kom. då klev jag upp ur sängen, och gick och slängde igen dörren så hårt jag bara kunde i ren frustration. sen när mamma kom in och skulle kolla varför jag stängt dörren så hårt så grät jag (ön en gång i ren frustration) och när jag skulle förklara varför, började jag skratta också, för jag kom på mig själv med att ha agerat som en galning. så där låg jag, skrattandes och gråtandes på samma gång, och försökte förklara för mamma varför jag slängt igen dörren, och kunde inte prata normalt (såklart)...  helt knäpp var jag...
sen tog jag tempen och fick reda på att jag hade lite feber...
 
gjorde mig en varm kopp mjölk med honung, tog med med massa papper in i rummet så jag kunde snyta mig... :P och slappade framför tv:n mest hela dagen. mamma köpte halstabletter som jag åt, och drack vatten, massor med vatten... kollade på "lejonkungen". :) bästa tecknade filmen som finns enligt mig. "hitta nemo" kommer på en andraplats... :D 
sen kollade jag lite mer på tv, men hade så ont i huvudet så det blev jobbigt efter ett tag. så jag tog en huvudvärkstablett och gick och la mig och försökte sova ett tag. där har jag legat tills nu ungefär... jag har inte sovit så mkt, men jag har vilat iaf... :)
känner mig bättre nu, har ingen huvudvärk eller så. men fortfarande ont i halsen. 
de andra är nere och hyr film och köper godis just nu. får se om jag orkar kolla på film eller inte sen. 

nu ska jag sitta lite mer vid datorn, och sen vet jag inte... 

hoppas ni mår bättre än jag gör!

kram <3
  

RSS 2.0