Torsdag

tja på er.
idag har varit... ja, okej hittills. :)
började dagen med en fotolektion. vi redovisade våra photoshopade bilder, och sen framkallade vi våra analoga (eller, ja, vi framkallade filmen, så vi har negativen nu bara...) sen hade vi lite betygsnack.
var typ ashungrig hela lektionen, från och till... så efter lektionen (som vi BTW var tvunga att ha i 20 minuter längre, för vi glömde sätta på värmen inne i torkskåpet (där bilderna hänger och torkar efter framkallning)) gick jag och J och åt på Max. gottigt var det. trodde inte jag skulle orka äta up så mkt jag gjorde, men det fanns nästan iget kvar på min "tallrik" när jag var klar. haha, duktigt aight? :P vi kom lite försent till engelskan, på grund av att vi slutade lite senare på foto. men det gjorde typ inget. på engelskan gjorde vi typ inget speciellt (som vanligt numera).
sen var det rast... ganska länge. jag och J satte oss ute på en bänk och snackade. vet inte hur länge, men typ 20-30 min kanske... sen var det naturkunskap. rektorn hade snackat med läraren, så han hade typ med sig proven och så... haha. och så hade han gjort en planering för resten av terminen. jag satt dock som vanligt och inte lyssnade, utan ritade istället på pappret för planeringen... haha. 

nu är jag hemma igen. ska väl äta snart, och storayster kommer över. sen blir det väl ut med hunden, och efter det en jävla massa plugg. (har ju redovisning i estetisk orientering imorn, och jag har inte gjort ett skit på nån av de 2 uppgifter vi ska ha gjort... hehe)

hörs senare. kram <3 


Kommentarer
Postat av: lisa

Hoppas du får en trevlig dag! :)

2008-04-03 @ 16:53:49
URL: http://lisaholmqvist.blogg.se
Postat av: Natalie B

Hej!

Du är välkommen att delta i min tävling
http://natalieb.blogg.se/tvling.html
Priset är ett hemligt paket till ett värde av 1000 kr!!

2008-04-03 @ 16:58:36
URL: http://natalieb.blogg.se
Postat av: SESSAH

härlig header du har =D

2008-04-03 @ 17:04:25
URL: http://sessah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0