Sjuk dröm

God Morgon.

Asså... mina drömmar har börjat bli helt sjuka.
visst, jag har haft vrickade drömmar förr också, vilket ni kanske har förstått... men nu kommer de liksom på varandra. 
inatt drömde jag... shit, det går typ inte ens att förklara, och det kommer bli långt, men jag ska försöka.
Först drömde jag att det var nutid, och att det helt plötsligt började snöa, asmycket. 
och under den tiden det dnöade i drömmen var det typ som att jag observerade hur snön föll bara, på olika platser. 
Sen drömde jag att jag och min lillebror åkte ut och cyklade, ner till en sjö som finns här i närheten... eller vänta, först gick jag dit själv, såg en buss välta, typ lite på grund av mig, men ingen skadade sig, de bara reste sig upp och gick. sen gick jag hem... 
och sen att min lillebror var där också ja... och på vägen dit då mötte vi 2 av hans kompisar, som är bröder. 
en av dem cyklade typ på en motorcykel och försökte få min lillebror att tävla mot honom i att göra konster på cyklarna, men han ville inte. Men den här lilla killen stajlade inför oss, gjorde en volt i luften och ramlade så han gjorde illa nacken. 
Då sprang vi dit och la hans huvud i våra knän, medan min lillebror bara tjatade om att det var tråkigt och att han ville gå hem... Sen sa jag till den här killen att han borde lägga sig och vila resten av dagen typ... och då förvandlades han till en jätteliten fluga som dök ner I MIN HAND! och där satt han... såg honom inte igen efter det.
Och juste, innan den drömmen drömde jag att det var natt och att jag skulle hoppa ut genom köksfönstret för att leta efter katten, och så satt det några människor ensamma på olika platser runt och på berget. en av dem satt och sa typ: "Kom och sätt dig", eller, inte riktigt så, det var mer frågande och inte samma sak, men nåt i stil med det.. och så gick jag förbi där och det som var en hon sa det, då sa jag: "nej, jag ska gå", och började springa, och då blev hon plötsligt en han som blev sur och sprang efter mig och jagade mig. Jag sprang och sprang, väldigt tung på benen, och kom till slut in, andfådd och skit... sen hände det nåt där inne också, men jag kommer inte ihåg vad...
sen efter snödrömmen (jag vet att jag hoppar som en galning...) var snön plötsligt försvunnen, och det satt jag och förundrade mig över, medan vi kollade ut genom köksfönstret och såg någon varelse som spydde ut jättelika skor på marken... och nånting mer som jag inte riktigt kommer ihåg vad de var.
Sista drömmen jag kommer ihåg var att jag och A var tillbaka i Helsingborg, eller ja, till folket i Helsingborg, jag kämde inte igen nån plats. så var vi mest i nån lägenhet och gjorde oss ordning för att gå ut.
Men det konstiga med den här drömmen var... många saker när jag tämker efter. toaletten stod typ i samma rum som en dator, och som lock låg en massa kuddar och täcken, och jag kommer ihåg att jag i drömmen tyckte det var dumt att de lagt dem där, för de stank ju när man tog bort dem sen.
Och sen var det nåt mer konstigt som jag inte kommer ihåg just nu...
Sen gick vi ut, och det var väl ungefär då jag vaknade antar jag.

Asså, helt sjuk och osammanhängande dröm.

Aja... nu måste jag äta frukost och gå ut med hunden.
skriver mer senare.
kraam <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0