Mardröm

usch.
vaknade nyss upp av en hemsk dröm.
asjobbig.
Jag, och alla i min familj och mina vänner, var jagad(e).

Okej, nu måste jag berätta hela drömmen bara för att få det ur mig...

Det började med att jag och mina vänner skulle åka hem från någonting... antagligen någon fest av nåt slag. På vägen, och det visste inte jag om förrän senare, hade resten av mina vänner stannat på en anna fest som höll till i tunnelbanan tydligen. Där hade de retat upp några stora grabbar på en fest, så de kom jagandes efter dem med knivar.
Själv gick jag nånstans på en tågstation (av nån anledning... jag kommer inte iåg allt) när mina vänner kom  springandes mot mig. När de berättat om det som hänt var jag också tvungen att springa. jag letade som en galning efter biljettkassan och allt sånt, för att hinna före de som jagade mig. beställde biljett från malmö (kom jag på nu) till stockholm. Väl i biljettkassan såg jag hur de här grabbarna, eller männen, blev arresterade.
Vi åkte hem igen, och i mitt huvud spelades det samtidigt upp en film i mitt huvud om de här männen i arresten, och hur en av dem dödade alla andra, och sen en till kijlle, som går i min skola. Men tydligen levde alla sen igen för att komma hem till oss och försöka ta oss igen.
Så nu var hela min familj också tvungna att fly från de här männen.
Jag stängde alla dörra och fönster och drog ner persiennerna, så man inte kunde se in och se att vi bodde där, samtidigt som resten av min familj och vänner (utom min lillebror som var hemma med mig) gick ut och letade efter männen (av någon anledning...)

Jättekonstig dröm, och jättejobbig, för när jag nu vaknade kändes det som om jag fortfarande var i drömmen. 
Så jag var tvungen att sätta på datorn och skriva lite innan jag kunde sova igen...
Kan inte sova riktigt än dock. Var så jobbigt, vill inte falla in i samma dröm igen. 
Ska gå upp och gå lite i lägenheten, sen läsa new moon. 

Aja... skriver när jag är uppe på riktigt. :P
<3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0