hehe... hemma igen. :D

jaa... det var inte en så lång dag för mig i skolan idag... hade foto, då en vikarie satt och visade oss lite bilder ifrån några fotoböcker... inte så mycket mer med det. sen hade vi inga fler lektioner. jagoch amanda gick och lånade kameror till fotouppgiften, opch den här gången lånade jag även ett stativ. väldigt bra att ha. :) ska lämna in dem nästa vecka.
sen åkte jag hem med kameran i väskan och stativet i handen...
när jag kom hem, vilket var alldeles nyss, så låtsasfotade jag och min lillasyster lite, för att testa att ställa upp stativet rätt... hihi... 
haha... kissen ville också fota... :P

    

haha, på den sista bilden fotar jag med digitalkameran genom den analoga kameran... :P haha

juste, jag har kommit på vad jag ska fota nu också... som jag skrev igår så hade jag ju tänkt mig att fota någon isom badar, men inte hittat nån modell (rättare sagt inte frågat någon än) men nu idag frågade jag A om hon kunde, och hon gick med på det. så nu på söndag ska jag komma hem till henne och fota, och ta med mig bobo, så att bobo och buddy får träffas igen... :) det blir trevligt. 

jaa... kanske ska plugga lite senare... vi har fått en uppgift i engelska som vi ska lämna in imorn.... så jag kanske börjar arbeta på det... eller så gör jag bara allt imorn...det får vi se. 

imorn har vi inte heller en speciellt lång dag om jag minns rätt. det är väl bara svenskan på morgonen, och sen har vi individuellt arbete i både estetiskt orientering och practical art, så då kan man antagligen bara åka hem. :) sköööööööönt! 

nu ska jag kanske spela lite wii, och så får vi se vad som händer... :P det blir en slapp dag idag tror jag. det är mysigt att bara kunna ta det lungt ett tag. 

skriver mer sen... :) kram på er <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

går inte din lillasyster i skolan? :O :S

2008-01-19 @ 17:05:09
Postat av: Lina

nää... inte just nu.

2008-01-20 @ 01:14:23
URL: http://lanilillstrumpa.blogg.se/
Postat av: undrar

är din syrra 7 år

2008-01-20 @ 21:02:07
Postat av: Lina

neej... sluta fråga om min syrra. :P hennes privatliv är hennes privatliv... och det har ingenting med den här bloggen att göra... :)

2008-01-20 @ 22:35:46
URL: http://lanilillstrumpa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0