Don't trust the critics, this literally SUCKED!

Tja.
kollade nyss på en film som min mamma och min styvpappa hyrde, den verkade bra, och hade fått jättebra kritik och grejer, men den var helt vrickad. och jag, personligen, gillar vrickade filmer, men den här var helt sjuk. osammanhängande, ologisk, irriterande (I could go on forever)... och alla personer i filmen var sjukt osmarta...
 [Om ni inte vill veta typ vad hela filmen handlar om, och är så dumma att ni vill se den här filmen så borde ni kanske inte fortsätta läsa....]
okej, filmen hette "Perfect Strangers" och handlade om en kvinna som träffar en man på en bar, som hon följer med "hem", men hemmet visar sig för tillfället vara en båt. så blir hon sjukt packad, och somnar där. vaknar upp nästa morgon mitt ute på havet i den där båten,och mannen säger att de ska hem till honom. sen kommer de fram till en jävla öde ö, där han bor i en liten skitstuga. sen säger han typ att han älskar henne, vet en massa grejer om henne fast han inte ens känner henne, och hon blir typ rädd (såklart) och vill åka hem. men det vill inte han att hon ska göra... så skrattar hon åt honom när han säger att han vill gifta sig med henne och då blir han psycho-man, och slår henne, försöker röka ut henne... knas. sen försöker hon rymma, och när han kommer på henne knivhugger hon honom en liten pyttegång i magen, och han blir jättesjuk, sen helt plötsligt får hon för sig att hon ska hjälpa honom och syr ihop det där, utan någon slags hygien ALLS. och sen tar hon honom med sig till hans båt och ska åka hem igen... men så dör han på båten, och när hon är framme vid land är det på samma ställe hon åkte ifrån (alltså hans ö). så hon lägger honom i hans frys (såklart) och blir typ kär i honom. så dyker han upp i hennes tankar och de har det väääldigt trevligt... öhm.
sen en dag, när hon gjort sig hemmastadd i hans äckliga bonad, kommer den riktiga ägaren till... ja vi kan väl kalla det huset, hem, och det visar sig då även vara ett av hennes gamla ligg... och så får han reda på hur det ligger till, är så osmart att han stannar kvar där hos psycho-biatch, och sen ligger han i ett bad och hon skrubbar hans rygg.
sen blir det "7 månader senare", och då är det deras bröllop (alltså psycho-biatch och det gamla ligget då), och hon är gravid... och massa vänner som man inte vet vilka det är de flesta av dem är där, och även den döda psychomannen, och det hela slutar med att psycho-biatch och det gamla ligget dansar sin bröllopsdans, och lite då och då, utan att nån vet om det, tar psycho-man över (alltså den döda killen).
did that make any sense to you? me neither.
SUUUUUUUG!

jaja... se inte den filmen.

nu ska jag... öhh... göra nåt. kanske sova snart. har ju fått mina böcker hem nu som jag beställde förut, så jag kanske ska börja läsa? me dunno... får se. :)

meen... skriver mer imorn då.

sov gott!

kraam <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0