M. Night Shyamalans nya film!

ÅH! Ni kanske inte vet det redan, men jag bara ÄLSKAR M. Night Shyamalans filmer. (för er som inte vet vem han är så är det han som gjort bland andra "Sjätte sinnet", "Signs" och "The village"). Hans filmer är precis i min smak, de har något knäppt och annorlunda över sig allihop, de handlar om övernaturliga och konstiga saker, har helt galna huvudkaraktärer och är regisserade på ett experimentellt och intressant sätt, det finns liksom alltid någon ny vinkel att se saker ifrån, och man vet aldrig riktigt vad som väntar en härnäst när man kollar. nu lät det där lite reklam-aktigt, men vem fan bryr sig? haha. :P
men iaf, nu har han iaf gjort en ny film, som heter "The Happening". och den verkar också asbra! kan inte vänta tills den kommer ut på bio här i sverige. vet inte riktigt när det blir... men vi får väl vänta och se. :)
GAH! såå bra. 
nu kom jag på att jag inte sett hela "Signs". har sett delar av den, men aldrig hela... tror jag. det får jag fan ta och fixa. måste ju ha en komplett syn på hans verk (har sett alla andra av hans filmer). 
Men, ja. här får ni en trailer för filmen:

 

Grejen med hans filmer är också att man kan bli lite lurad ibland... ibland visar trailern inte hela helheten, och man kan bli helt chickad i slutet av filmen. som t.ex. med "The Village". haha. men jag har lärt mig att tycka om det där också, det är lite roligare när man faktiskt inte KAN lista ut hur slutet kommer vara. man kan ju alltid tro att man vet exakt vad som ska hända, med sina fina förkunskaper i filmkunskap, men man kan faktiskt aldrig vara riktigt säker...

nu ska jag slutta babbla om filmer...
de äger, bara så ni vet. ni som inte håller med mig kan gå och... ja... göra vad ni vill. :P haha. jag var jääävligt kaxig. eller va? :P neej... nu går jag lite överstyr här känner jag.
äsch. bara checka out hans verk och om ni har nåt vettigt att säga kan ni väl skriva nåt :D

meen... skriver mer senare. <3

Kommentarer
Postat av: © Katta

Hejsan!
Allt bra med dig? Haft en bra helg?

© Katta - http://fakkors.blogg.se

2008-06-02 @ 00:29:19
URL: http://FAKKORS.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0